ΗΠΑ: Οδηγός σχολικού λεωφορείου επιτέθηκε σε μαθητή και προσπάθησε να τον πνίξει (Vid)
Ένα απίστευτο περιστατικό κατέγραψε κάμερα στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ, όταν ο οδηγός ενός σχολικού λεωφορείου επιτέθηκε σε μαθητή, σπρώχνοντας αρχικά, χαστουκίζοντας και στη συνέχεια προσπαθώντας να τον πνίξει.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον 77χρονο Μάιλς Τζένκινς, ο οποίος επιτέθηκε σε ένα αγόρι κατά τη διάρκεια διαμάχης έξω από το γυμνάσιο του Μαρέρο.
Στο βίντεο το οποίο μετέδωσε το Fox 8 Live, ο ηλικιωμένος φέρεται να πλησίασε τον ανήλικο μαθητή, να τον έσπρωξε πίσω στο κάθισμα του λεωφορείου και να τον χαστούκισε, πριν τον σπρώξει ξανά.
Μάλιστα ενώ ο μαθητής προσπαθεί να αμυνθεί, ο Τζένκινς φαίνεται να τον σπρώχνει προς το παράθυρο και βάζει τα χέρια του γύρω από τον λαιμό του αγοριού, πνίγοντάς το για αρκετά δευτερόλεπτα.
Το περιστατικό κατήγγειλε ο πατέρας του μαθητή στο γραφείο του Σερίφη του Τζέφερσον, που διενέργησε έρευνα και προχώρησε στη σύλληψη του οδηγού στις 31 Οκτωβρίου.
24ωρη πανελλαδική απεργία στον επισιτισμό και τον τουρισμό στις 24 Ιουνίου
23:57
Η Ολλανδία δεσμεύεται να χορηγήσει στην Ουκρανία 500 εκατ. ευρώ για drones και αμυντικό εξοπλισμό
23:50
Επιπλέον χρηματοδότηση 20 δισ. δολαρίων επιδιώκει να εξασφαλίσει από τους συμμάχους η Ουκρανία
23:47
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τρίτη 23 Ιουνίου σε Αθήνα και Καλλιθέα λόγω διεξαγωγής αγώνων δρόμου
23:41