Ιερουσαλήμ:16χρονος Παλαιστίνιος τραυμάτισε με μαχαίρι αστυνομικούς - Έπεσε νεκρός από πυρά
Ανανεώθηκε:
Με μαχαίρι επιτέθηκε κατά αστυνομικών ένας 16χρονος Παλαιστίνιος κοντά στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ, τραυματίζοντας δύο έξω από το αστυνομικό τμήμα του Σάλεμ.
Η αστυνομία ανέφερε λίγο αργότερα ότι ο 16χρονος, κάτοικος της συνοικίας Ισαουίγια της Ανατολικής Ιερουσαλήμ, έπεσε νεκρός από τα πυρά αστυνομικών. Η αστυνομία αναφέρει ότι ένας άλλος ύποπτος συνελήφθη στο σημείο. «Η σχέση του με τον δράστη και την επίθεση διερευνάται», λέει η αστυνομία.
Η μία εκ των τραυματισμένων αστυνομικών είναι σε σοβαρή κατάσταση, ενώ ο δεύτερος έχει πιο ελαφρά τραύματα, σύμφωνα με τις Αρχές.
Ο Επίτροπος Κόμπι Σαμπτάι έφτασε στο σημείο και πραγματοποιεί αξιολόγηση με τον διοικητή της περιφέρειας της Ιερουσαλήμ, Ντόρον Τούργκεμαν, και άλλους αξιωματικούς, προσθέτει η αστυνομία.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η Γαλλία έστειλε ανθρωπιστική βοήθεια 54 τόνων στη Γάζα
Στρατηγικές θέσεις της Χαμάς στα «χέρια» του Ισραήλ - Βαρύς ο φόρος αίματος
Θάνος Πλεύρης: Επισκέφθηκε την κλειστή δομή Βαγιοχωρίου
22:52
Θεσσαλονίκη: Στη δημοσιότητα φωτογραφίες μελών εγκληματικής οργάνωσης που έκαναν κλοπές και διαρρήξεις
22:45
Συνομιλίες Ρούμπιο με ηγέτες Καραϊβικής για την κρίση στην Κούβα και την περιφερειακή σταθερότητα
22:40
Νέα επικοινωνία Τραμπ - Ζελένσκι πριν από τις συνομιλίες στη Γενεύη - Τι συζητήθηκε
22:28