ΚΟΣΜΟΣ

Στίβεν Τάιλερ: Αντιμέτωπος με νέα κατηγορία για σεξουαλική επίθεση ο τραγουδιστής των Aerosmith

Στίβεν Τάιλερ: Αντιμέτωπος με νέα κατηγορία για σεξουαλική επίθεση ο τραγουδιστής των Aerosmith
O τραγουδιστής των Aerosmith Στίβεν Τάιλερ Amy Harris/Invision/AP

Άλλη μία καταγγελία κατά του Στίβεν Τάιλερ για σεξουαλική κακοποίηση έρχεται στο φως.

Μία γυναίκα - πρώην μοντέλο - ισχυρίστηκε ότι δέχθηκε επίθεση από τον τραγουδιστή του συγκροτήματος Aerosmith όταν ήταν έφηβη, σύμφωνα με μήνυση που κατατέθηκε στη Νέα Υόρκη την περασμένη εβδομάδα.

Όπως αναφέρει το Rolling Stone, οι ισχυρισμοί αφορούν από δύο συναντήσεις που φέρεται να έγιναν την ίδια μέρα το καλοκαίρι του 1975, στη Νέα Υόρκη.

Η ενάγουσα Τζιν Μπελίνο - που ήταν 17 ετών εκείνη την εποχή - ζητά απροσδιόριστη αποζημίωση στη μήνυση, η οποία αναφέρει τη «βία με κίνητρο το φύλο» ως αιτία της αγωγής.

Η Μπελίνο ισχυρίστηκε ότι συνάντησε για πρώτη φορά τον Τάιλερ - 27 ετών τότε - μέσω ενός φίλου που είχε κανονίσει να συναντηθούν με τον αρχηγό των Aerosmith στο ξενοδοχείο Γουόργουικ, μετά από επίδειξη μόδας στο Μανχάταν, στην οποία συμμετείχε το πρώην μοντέλο.

Η ενάγουσα επωφελήθηκε, όπως είπε, από τις αλλαγές σε νόμο που επηρεάζει την παραγραφή αδικήματος και ισχυρίζεται ότι η επίθεση συνέβη στη Νέα Υόρκη το 1975.

Οι πρώτες επιπτώσεις στην καριέρα του φαίνεται πως έχουν αρχίσει ήδη με πολλούς να αποδίδουν στις αγωγές αυτές, τις αναβολές των συναυλιών του με τους Aerosmith.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ