ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αerosmith: Ο τραγουδιστής Steven Tyler υπέστη βλάβη στη φωνή του

Αerosmith: Ο τραγουδιστής Steven Tyler υπέστη βλάβη στη φωνή του
Ο τραγουδιστής των Aerosmith, Steven Tyler, έπαθε ζημιά στις φωνητικές του χορδές. Associated Press

Οι Aerosmith ανέβαλαν τις υπόλοιπες ημερομηνίες στην αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους στις ΗΠΑ λόγω ανησυχιών για την υγεία γύρω από τον τραγουδιστή Steven Tyler.

Ο Tyler, 75 ετών, λέγεται ότι υπέστη «αιμορραγία» μετά την εμφάνιση στη σκηνή με κατεστραμμένες φωνητικές χορδές.

Το αμερικανικό ροκ συγκρότημα, γνωστό για επιτυχίες όπως το «Walk This Way», ανακοίνωσε τα νέα με μια δήλωση που κοινοποιήθηκε στη σελίδα τους στο Instagram.

«Με συντριβεί που πρέπει να πω ότι έχω λάβει αυστηρές εντολές γιατρού να μην τραγουδήσω για τις επόμενες τριάντα ημέρες», είπε ο Tyler.

«Έπαθα βλάβη στις φωνητικές χορδές κατά τη διάρκεια του σόου του Σαββάτου που οδήγησε σε αιμορραγία. Θα χρειαστεί να αναβάλουμε μερικές ημερομηνίες για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε και να σας δώσουμε την απόδοση που σας αξίζει».

Οι εν λόγω συναυλίες, που είχαν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν αυτόν τον μήνα, έχουν προγραμματιστεί εκ νέου για τον επόμενο Ιανουάριο και Φεβρουάριο.

Στη δήλωσή τους, οι Aerosmith όρισαν επίσης ότι οι κάτοχοι εισιτηρίων θα μπορούν να λάβουν επιστροφή χρημάτων εάν δεν μπορούν να περιμένουν τη νέα ημερομηνία.

«Όλα τα εισιτήρια που αγοράστηκαν προηγουμένως θα τιμηθούν για τις επαναπρογραμματισμένες ημερομηνίες», επιβεβαίωσαν. «Οι επιστροφές χρημάτων θα είναι διαθέσιμες για όσους δεν μπορούν να περιμένουν. Οι θαυμαστές με ερωτήσεις σχετικά με τις επιστροφές χρημάτων καλούνται να απευθυνθούν στο σημείο αγοράς τους.»

Πριν ανακοινωθεί η αναβολή, οι Aerosmith είχαν παίξει μόλις τρεις ημερομηνίες της τρέχουσας περιοδείας τους, με τίτλο Peace Out: The Farewell Tour.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ