Ρούτε: Πρόσκληση στον Αμπάς να επισκεφθεί την Ολλανδία για να βρεθεί λύση στο μεσανατολικό
Ανανεώθηκε:
Ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Ολλανδίας Μαρκ Ρούτε προσκάλεσε τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς στη χώρα του, προκειμένου να συζητήσουν την κατάσταση στο Ισραήλ και στα Παλαιστινιακά Εδάφη, όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ (πρώην twitter).
Ο Ρούτε διευκρίνισε ότι απηύθυνε την πρόσκληση μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Αμπάς την Τετάρτη (8/11) το βράδυ.
«Ο πρόεδρος Αμπάς της Παλαιστινιακής Αρχής προσκλήθηκε να επισκεφθεί την Ολλανδία σύντομα για να συζητήσουμε τις τρέχουσες εξελίξεις στο Ισραήλ και στα Παλαιστινιακά Εδάφη και τη μακροπρόθεσμη προοπτική», ανέφερε στην ανάρτηση.
Πρόσθεσε ότι η Ολλανδία εξακολουθεί να στηρίζει τη λύση των δύο κρατών, «ένα ασφαλές κράτος για τους Παλαιστίνιους δίπλα σε ένα ασφαλές Ισραήλ».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Διαψεύδουν οι Παλαιστίνιοι την επίθεση στο κομβόι του Μαχμούντ Αμπάς
Μαχμούτ Αμπάς: Ο Παλαιστίνιος πρόεδρος ανέβαλε το ταξίδι του στη Ρωσία
Αμπάς σε Μακρόν: «Να σταματήσει η επίθεση κατά της Γάζας»
SPONSORED
Πανελλήνιες εξετάσεις 2026: Τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης για τους υποψηφίους
01:00
Κρήτη: Τρομοκρατικό χτύπημα σε ισραηλινό κρουαζιερόπλοιο φέρεται να ετοίμαζε ο 37χρονος Παλαιστίνιος
00:45
Επεκτείνεται σε κομμωτήρια, καθαριστές, νοσοκομεία η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας
00:30
Από τη διπλωματία του πολέμου, στο γήπεδο: Θρίλερ με τις βίζες μελών της Εθνικής Ιράν στο Moυντιάλ
23:57