Αργεντινή: Γκρίνια γιατί δεν έχει καταβληθεί ακόμα το πριμ κατάκτησης του Μουντιάλ
Ανανεώθηκε:
Οι δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού της Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι, αμέσως μετά τη μεγάλη νίκη της «αλμπισελέστε» επί της Βραζιλίας με 1-0 στο «Μαρακανά» για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2026, κατά τις οποίες άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του απ’ τον πάγκο της Εθνικής, φαίνεται πως έχουν «βαθύτερα» αίτια.
Όπως αποκαλύπτουν τα ΜΜΕ της Αργεντινής, ο Σκαλόνι και οι συνεργάτες του δεν έχουν πληρωθεί ακόμη απ’ την αργεντίνικη ποδοσφαιρική ομοσπονδία το πριμ κατάκτησης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, περίπου 11 μήνες μετά τον θρίαμβο της παρέας του Λιονέλ Μέσι στα γήπεδα του Κατάρ.
Και μολονότι ακόμη δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση απ' τον ίδιο ή από κάποιον αξιωματούχο της ομοσπονδίας, στην Αργεντινή, θεωρούν δεδομένο πως είναι ένας απ' τους λόγους της δυσαρέσκειας που υπάρχει το τελευταίο διάστημα απ' την πλευρά του Σκαλόνι.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αργεντινή: Οπαδός της Μπόκα πάει με τα πόδια στη Βραζιλία για τον τελικό του Copa Libertadores
Βουλή: Ψηφίστηκε το Ενιαίο Ψηφιακό Μητρώο παρακολούθησης υποθέσεων διαφθοράς
20:59
ΗΠΑ: Επιτρέπει εξαγωγή πετρελαίου από την Βενεζουέλα στην Κούβα μόνο για χρήση απο ιδιώτες
20:50
Φλωρίδης για εκταφές Τεμπών: Εξετάσεις που δεν γίνονται στην Ελλάδα θα σταλούν σε ξένα εργαστήρια
20:40
Μητσοτάκης στο προσυνέδριο της ΝΔ: «Εσείς οι Εβρίτες κρατήσατε τη χώρα και την Ευρώπη ασφαλή το 2020»
20:35