ΚΟΣΜΟΣ

Αυτοί είναι οι Ισραηλινοί όμηροι που αφέθηκαν ελεύθεροι

Αυτοί είναι οι Ισραηλινοί όμηροι που αφέθηκαν ελεύθεροι
Ορισμένοι από τους ομήρους που απελευθερώθηκαν την Κυριακή Hostages and Missing Families Forum headquarters via AP

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα ονόματα και τα πρόσωπα των ομήρων που απελευθερώθηκαν από τη Χαμάς και έφτασαν στο Ισραήλ το απόγευμα της Κυριακής (26/11). 

Από αυτούς 13 είναι Ισραηλινοί (εννέα παιδιά και τέσσερις γυναίκες), ενώ σύμφωνα με τον IDF άλλοι τέσσερις είναι ξένης υπηκοότητας.

Και η Χαμάς από την πλευρά της επιβεβαίωσε ότι παρέδωσε μία ομάδα 13 Ισραηλινών, τριών Ταϊλανδών και ενός Ρώσου υπηκόοου. Τα άτομα αυτά αποτελούν το τρίτο γκουπ που έμεινε ελεύθερο κατά τη διάρκεια της εκεχειρίας.

Όπως μεταδίδει το Times of Israel πρόκειται για την 4χρονη Avigail Idan, οι γονείς της οποίες σκοτώθηκαν στις 7 Οκτωβρίου.

Την 40χρονη Hagar Brodutch και τα παιδιά της Ofri 10 ετών, Yuval εννέα ετών and Oriya τεσσάρων ετών, που συνελήφθησαν από το Κιμπούτς Κφαρ Αζα.

Τη 48χρονη Chen Almog Goldstein, και τα παιδιά της Agam, 17 ετών, Gal 11 ετών και Tal εννέα ετών, που επίσης απήχθησαν από τη Χαμάς από το Κιμπούτς Κφαρ Άζα.

Την 84χρονη Alma Avraham, που απήχθη από την περιοχή Ναάλ Οζ.

Την 64χρονη Aviva Siegel και τις αδερφές Ela Elyakim οκτώ ετών, Dafna Elyakim 15 ετών, Elyakim, που συνελήφθησαν από την περιοχή Ναάλ Οζ.

Τον 25χρονο Roni Krivoi, διπλής ρωσο-ισραηλινής υπηκοότητας, ο οποίος εργαζόταν στο φεστιβάλ Supernova όταν συνελήφθη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ