Κλιματική αλλαγή: Ο Μπάιντεν θα είναι ο μεγάλος απών της COP28
Ανανεώθηκε:
Ο Aμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δεν θα συμμετάσχει στη διεθνή σύνοδο για την αποτροπή της κλιματικής αλλαγής η οποία θα διεξαχθεί εντός της εβδομάδας στο Ντουμπάι, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, επιβεβαίωσε χθες Κυριακή αξιωματούχος της κυβέρνησής του.
Το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς μετέδωσε τον Οκτώβριο πως θεωρείτο απίθανο ο κ. Μπάιντεν να πάει στη Διάσκεψη των Μερών (ΔτΜ), που ξεκινά την Πέμπτη, καθώς θέλει να βρίσκεται στην Ουάσιγκτον για να χειριστεί ενδεχόμενες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, ενώ διεξάγει εκστρατεία για την επανεκλογή του που θα γίνει πολύ πιο απαιτητική από τον Ιανουάριο.
Με βάση το πρόγραμμα του Λευκού Οίκου, την Πέμπτη ο ογδοντάρης πρόεδρος των ΗΠΑ θα συναντηθεί με τον ομόλογό του της Ανγκόλας Ζουάου Μανουέλ Γκονσάλβες Λαουρένσου και θα ανάψει χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Ο Τζο Μπάιντεν πήρε μέρος και στις δυο προηγούμενες ΔτΜ που διεξήχθησαν αφότου ανέλαβε την προεδρία το 2021.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Γάζα: Αγωνία για επέκταση της εκεχειρίας - Οι όροι του Ισραήλ στη Χαμάς με φόντο τους ομήρους
«Η Χαμάς θα μας δίνει 10 ομήρους για κάθε έξτρα μέρα εκεχειρίας» - Ο όρος Νετανιάχου σε Μπάιντεν
Πυροσβεστική: 44 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο
22:36
Πρωθυπουργός Γροιλανδίας: «Η χώρα μας δεν θα πουληθεί ποτέ»
22:25
Ανατράπηκε λέμβος στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης - Σώοι οι τρεις επιβάτες
22:16
Τρίκαλα: Πορεία με τρακτέρ των αγροτών στο κέντρο της πόλης
22:06