ΚΟΣΜΟΣ

Γεωργιάδης στο BBC για τα Γλυπτά: Η άποψη του Μητσοτάκη είναι η γνώμη 11 εκατ. Ελλήνων

Γεωργιάδης στο BBC για τα Γλυπτά: Η άποψη του Μητσοτάκη είναι η γνώμη 11 εκατ. Ελλήνων
Ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης EUROKINISSI (Φωτογραφία αρχείου)

Τη φράση ότι «ήταν μια κακή μέρα» στις σχέσεις Ελλάδας και Ηνωμένου Βασιλείου χρησιμοποίησε ο  υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης  Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «World at One» του Radio 4 του BBC.

Ο ίδιος στη συνέχεια αναφερόμενος στη απόφαση του Ρίσι Σούνακ να ακυρώσει την συνάντησή του με τον Έλληνα πρωθυπουργό, πρόσθεσε ότι η άποψη που εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι η ίδια με 11 εκατομμύρια Έλληνες.

Συγκεκριμένα σχολίασε:

«Δεν θέλω να παρέμβω στις πολιτικές σας, δεν θα ήταν ευγενικό απέναντι σε έναν φίλο. Θα σας πω ξανά πως ήταν μια κακή ημέρα» είπε αρχικά ο υπουργός Εργασίας για το θέμα και συνέχισε:

«Πιστεύω πως όταν ο πρωθυπουργός σας το ξανασκεφτεί, θα καταλάβει πως ο Έλληνας ομόλογός του είναι μια σημαντική προσωπικότητα. Ο ελληνικός λαός τον επανεξέλεξε, τον εμπιστεύτηκε και θα είμαι ειλικρινής μαζί σας: αυτό που ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην συνέντευξή του, δεν αποτελεί μονάχα τη δική του γνώμη. Αποτελεί τη μοναδική γνώμη που έχουν 11 εκατομμύρια Έλληνες και πολύ περισσοτέρα εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ