ΚΟΣΜΟΣ

Γεωργιάδης στο BBC για τα Γλυπτά: Η άποψη του Μητσοτάκη είναι η γνώμη 11 εκατ. Ελλήνων

Γεωργιάδης στο BBC για τα Γλυπτά: Η άποψη του Μητσοτάκη είναι η γνώμη 11 εκατ. Ελλήνων
Ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης EUROKINISSI (Φωτογραφία αρχείου)

Τη φράση ότι «ήταν μια κακή μέρα» στις σχέσεις Ελλάδας και Ηνωμένου Βασιλείου χρησιμοποίησε ο  υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης  Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «World at One» του Radio 4 του BBC.

Ο ίδιος στη συνέχεια αναφερόμενος στη απόφαση του Ρίσι Σούνακ να ακυρώσει την συνάντησή του με τον Έλληνα πρωθυπουργό, πρόσθεσε ότι η άποψη που εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι η ίδια με 11 εκατομμύρια Έλληνες.

Συγκεκριμένα σχολίασε:

«Δεν θέλω να παρέμβω στις πολιτικές σας, δεν θα ήταν ευγενικό απέναντι σε έναν φίλο. Θα σας πω ξανά πως ήταν μια κακή ημέρα» είπε αρχικά ο υπουργός Εργασίας για το θέμα και συνέχισε:

«Πιστεύω πως όταν ο πρωθυπουργός σας το ξανασκεφτεί, θα καταλάβει πως ο Έλληνας ομόλογός του είναι μια σημαντική προσωπικότητα. Ο ελληνικός λαός τον επανεξέλεξε, τον εμπιστεύτηκε και θα είμαι ειλικρινής μαζί σας: αυτό που ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην συνέντευξή του, δεν αποτελεί μονάχα τη δική του γνώμη. Αποτελεί τη μοναδική γνώμη που έχουν 11 εκατομμύρια Έλληνες και πολύ περισσοτέρα εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο».