ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Ο καυγάς ανάμεσα σε ανηλίκους κατέληξε σε έγκλημα – Νεκρός 15χρονος από 14χρονο συμμαθητή του

ΗΠΑ: Ο καυγάς ανάμεσα σε ανηλίκους κατέληξε σε έγκλημα – Νεκρός 15χρονος από 14χρονο συμμαθητή του
AP Hilary Powel

Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στην Βόρεια Καρολίνα, κατέληξε στο θανατηφόρο μαχαίρωμα ενός 15χρονου μαθητή, στον σοβαρό τραυματισμό ενός 16χρονου από έναν 14χρονο.

Το αιματηρό περιστατικό έγινε σε Λύκειο της Βόρειας Καρολίνα, με «πρωταγωνιστή» έναν μαθητή μόλις 14χρόνων ο οποίος και συνελήφθη.

Όπως έγινε γνωστό από τις αρχές τις Βόρειας Καρολίνα, το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια καυγά στο λύκειο Southeast Raleigh το πρωί της Δευτέρας.

Ο 15χρονος δέχθηκε χτύπημα το οποίο αποδείχθηκε θανάσιμο. Επιτόπου κλήθηκαν οι αρχές που συνέλαβαν τον 14χρονο, ενώ ο ενώ άλλος ένας συμμαθητής του που επίσης τραυματίστηκε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Στον 14χρονο απαγγέλθηκε κατηγορία για ανθρωποκτονία ανηλίκου.

Οι αρχές δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα το όνομα του μαθητή που έχασε τη ζωή του.

Ο επιθεωρητής της κομητείας δήλωσε σοκαρισμένος για το περιστατικό λέγοντας πως είναι να είσαι γονέας που λαμβάνει τηλεφώνημα ότι το παιδί του σκοτώθηκε στο σχολείο.

«Τα σχολεία πρέπει να αποτελούν ασφαλές καταφύγιο για τους μαθητές και το προσωπικό και όλες οι διαδικασίες και τα πρωτόκολλα ασφαλείας θα επανεξεταστούν», δήλωσε ο επιθεωρητής της κομητείας Wake, Ρόμπερτ Τέιλορ, σε συνέντευξη Τύπου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ