Μπελέρης: Σκοπός του Ράμα η φτωχοποίηση των Ελλήνων κατοίκων στη Χειμάρρα
Για φτωχοποίηση των Ελλήνων κατοίκων της Χειμάρρας καταγγέλλει τον πρωθυπουργό της Αλβανίας Έντι Ράμα, ο εκλεγμένος δήμαρχος της περιοχής Φρέντι Μπελέρης, ο οποίος αναμένει την εξέταση του αιτήματός του στις 4 Δεκεμβρίου, για να του δοθεί άδεια από τις φυλακές, προκειμένου να ορκιστεί δήμαρχος.
Ειδικότερα, ο Μπελέρης κατηγόρησε τον Έντι Ράμα πως θέλει να αναπτύξει το παραλιακό μέτωπο του Δήμου Χειμάρρας «με τη συνεργασία πολιτικών του φίλων και οικονομικών παραγόντων, που θα του εξασφαλίσουν την παραμονή του στην εξουσία τα επόμενα χρόνια».
«Απώτερος σκοπός του Ράμα είναι ο πλουτισμός των υποστηρικτών του και η φτωχοποίηση των ντόπιων Ελλήνων κατοίκων» σημείωσε.
Την ίδια ώρα, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1» ο Μπελέρης ευχαρίστησε για το «μπλόκο» της Ελλάδας στην ενταξιακή πορεία της Αλβανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, εάν δεν απελευθερωθεί.
Καταλήγοντας, ευχαρίστησε τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη για την υποστήριξή του, τον υπουργό Επικρατείας Σταύρο Παπασταύρου, τον βουλευτή Άγγελο Συρίγο και τον ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη, οι οποίοι τον επισκέφθηκαν στις φυλακές.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Υπόθεση Μπελέρη: Η Ελλάδα απειλεί να «μπλοκάρει» την ένταξη της Αλβανίας στην ΕΕ
SPONSORED
«Γαλάζια Πατρίδα»: Η νέα θεσμική κλιμάκωση της Άγκυρας και η ελληνική στρατηγική απάντηση
15:21
Σορός εντοπίστηκε σε βουνό της Κοζάνης - Πιθανολογείται ότι ανήκει σε ηλικιωμένο αγνοούμενο
15:10
Εξηγήσεις για το πλοίο που δέχθηκε επίθεση ζητά η Νότια Κορέα από το Ιράν
15:01
Πολάκης για τα περί μη συμμετοχής του στην Π.Γ ΣΥΡΙΖΑ: Φληναφήματα και χωρίς βάση όσα λέγονται
14:49