ΚΟΣΜΟΣ

Μπελέρης: Σκοπός του Ράμα η φτωχοποίηση των Ελλήνων κατοίκων στη Χειμάρρα

Μπελέρης: Σκοπός του Ράμα η φτωχοποίηση των Ελλήνων κατοίκων στη Χειμάρρα
Ο Φρέντης Μπελέρης Φρέντης Μπελέρης (Fredi Beleris) / Facebook

Για φτωχοποίηση των Ελλήνων κατοίκων της Χειμάρρας καταγγέλλει τον πρωθυπουργό της Αλβανίας Έντι Ράμαο εκλεγμένος δήμαρχος της περιοχής Φρέντι Μπελέρης, ο οποίος αναμένει την εξέταση του αιτήματός του στις 4 Δεκεμβρίου, για να του δοθεί άδεια από τις φυλακές, προκειμένου να ορκιστεί δήμαρχος.

Ειδικότερα, ο Μπελέρης κατηγόρησε τον Έντι Ράμα πως θέλει να αναπτύξει το παραλιακό μέτωπο του Δήμου Χειμάρρας «με τη συνεργασία πολιτικών του φίλων και οικονομικών παραγόντων, που θα του εξασφαλίσουν την παραμονή του στην εξουσία τα επόμενα χρόνια».

«Απώτερος σκοπός του Ράμα είναι ο πλουτισμός των υποστηρικτών του και η φτωχοποίηση των ντόπιων Ελλήνων κατοίκων» σημείωσε.

Την ίδια ώρα, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1» ο Μπελέρης ευχαρίστησε για το «μπλόκο» της Ελλάδας στην ενταξιακή πορεία της Αλβανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, εάν δεν απελευθερωθεί.

Καταλήγοντας, ευχαρίστησε τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη για την υποστήριξή του, τον υπουργό Επικρατείας Σταύρο Παπασταύρου, τον βουλευτή Άγγελο Συρίγο και τον ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη, οι οποίοι τον επισκέφθηκαν στις φυλακές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ