Πραξικόπημα στην Τουρκία: Ο Μουχαρέμ Κοσέ είναι ο «εγκέφαλος» του πραξικοπήματος
Ο πρώην νομικός σύμβουλος του γενικού επιτελείου ενόπλων δυνάμεων της Τουρκίας συνταγματάρχης Μουχαρέμ Κοσέ φερεται να είναι ο εγκέφαλος του πραξικοπήματος, υποστηρίζει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων «Anadolu».
Ο πρώην νομικός σύμβουλος του γενικού επιτελείου ενόπλων δυνάμεων της Τουρκίας συνταγματάρχης Μουχαρέμ Κοσέ, αποπέμφθηκε πριν από λίγο καιρό.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu, μεταξύ των πραξικοπηματιών υπάρχουν ένας συνταγματάρχης, ένας αντισυνταγματάρχης και ένας ταγματάρχης.
Σύμφωνα με τις πηγές που αναμεταδίδει και το Reuters κάποιοι οι πραξικοπηματίες έχουν ήδη συλληφθεί.
Το πρακτορείο αναφέρει επίσης ότι στην 'Αγκυρα σκοτώθηκαν 17 αστυνομικοί κατά τη διάρκεια συγκρούσεων με στρατιωτικούς.
SPONSORED
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: 45χρονη μητέρα άφησε μόνο στο σπίτι το 4χρονο παιδί της για δύο ώρες και συνελήφθη
09:20
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η Αθήνα χαράζει «γραμμή» άμυνας απέναντι στo τουρκικό νομοσχέδιο για τη «Γαλάζια Πατρίδα»
09:17
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μαρινάκης για Γενοκτονία των Ποντίων: Ένα από τα πιο τραγικά κεφάλαια της ιστορίας του Ελληνισμού
09:10
CULTURE
Οι Thievery Corporation και οι The Wailers φέρνουν reggae vibes στο Release Athens 2026
09:09
ΕΛΛΑΔΑ