Νετανιάχου: Υπάρχει διαφωνία με τις ΗΠΑ για τη διακυβέρνηση της Γάζας μετά τον πόλεμο
Ανανεώθηκε:
«Υπάρχει διαφωνία με τις ΗΠΑ για τη διακυβέρνηση της Γάζας μετά τον πόλεμο», παραδέχθηκε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου.
Ειδικότερα, ο Νετανιάχου, δήλωσε ότι εκτιμά την αμερικανική υποστήριξη για την καταστροφή της Χαμάς και την επιστροφή των ομήρων, όπως και την πλήρη στήριξη των ΗΠΑ στη χερσαία εισβολή και τον αποκλεισμό της διεθνούς πίεσης για διακοπή του πολέμου.
«Ναι, υπάρχει διαφωνία για την επόμενη μέρα της Χαμάς και ελπίζω ότι θα καταλήξουμε σε συμφωνία και εδώ», είπε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός.
«Θα ήθελα να διευκρινίσω τη θέση μου: Δεν θα επιτρέψω στο Ισραήλ να επαναλάβει το λάθος του Όσλο. Μετά τη μεγάλη θυσία των πολιτών και των στρατιωτών μας, δεν θα επιτρέψω την είσοδο στη Γάζα όσων εκπαιδεύουν για την τρομοκρατία, υποστηρίζουν την τρομοκρατία και χρηματοδοτούν την τρομοκρατία» πρόσθεσε ενώ διαμήνυσε ότι «η Γάζα δεν θα είναι ούτε Χαμαστάν ούτε Φαταχστάν».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αδειάζει η κλεψύδρα για τον Νετανιάχου: Οι όμηροι, η ρήξη με τις ΗΠΑ και το μέλλον της Γάζας
Νετανιάχου: Η Παλαιστινιακή Αρχή όπως και η Χαμάς θέλει να μας καταστρέψει
Το Ιράν προχώρησε στην απαγόρευση των εξαγωγών χάλυβα
18:43
Συναγερμός στην Καλαμάτα: Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σε στάβλο
18:35
Τασούλας από Ντουμπρόβνικ: «Η Ελλάδα κόμβος ενέργειας και μεταφορών για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη»
18:25
«Ο λυσσασμένος, μου φέρθηκαν σαν αδέσποτο»: Η επιστολή του 89χρονου που άνοιξε πυρ σε ΕΦΚΑ - Εφετείο
18:18