Τουρκία: Συνάντηση Ερντογάν με τον πρόεδρο της Βουλής της Λιβύης
Ανανεώθηκε:
Με τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Λιβύης, Ακίλε Σαλίχ, συναντήθηκε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο Προεδρικό Μέγαρο στην Αγκυρα.
Το τελευταίο διάστημα συνεχίζεται η προσέγγιση της 'Αγκυρας με τις δυνάμεις στην Ανατολική Λιβύη, παρ' όλο που η τουρκική κυβέρνηση παραδοσιακά υποστηρίζει την κυβέρνηση εθνικής ενότητας στην Τρίπολη στα δυτικά.
Τον Ιούλιο, ο Τούρκος πρέσβης στη Λιβύη φωτογραφήθηκε δημοσίως με τον διοικητή των δυνάμεων στην Ανατολική Λιβύη, στρατάρχη Χαλίφα Χάφταρ, και τον επικεφαλής της παράλληλης κυβέρνησης που είναι εγκατεστημένη στη Βεγγάζη, Οσάμα Χαμάντ.
Στις 28 Οκτωβρίου, ο Τούρκος αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, πρέσβης Αχμέτ Γιλντίζ, επισκέφθηκε μετά την Τρίπολη και την Βεγγάζη και συζήτησε για την επαναλειτουργία του εκεί τουρκικού προξενείου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο στρατάρχης Χάφταρ συναντήθηκε με τον πρόεδρο Πούτιν στη Μόσχα
Τουρκία: Δόθηκε η άδεια για τη λειτουργία του πυρηνικού σταθμού στο Άκουγιου
Επίδομα σε μετρητά ή ψηφιακή κάρτα Fuel Pass: Δείτε τι σας συμφέρει
06:00
Ξημερώματα Κυριακής (29/03) αλλάζει η ώρα: Πότε εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα
05:00
Πότε χτυπά το τελευταίο κουδούνι στα σχολεία για τις διακοπές Πάσχα - Όλες οι αργίες για το 2026
04:00
Ποιοι είναι δικαιούχοι του μέτρου της επιδότησης μετακινήσεων από και προς τα νησιά
03:00