Ουκρανία: 11 τραυματίες στην Οδησσό από Ρωσικά drones
Ανανεώθηκε:
Περισσότεροι από 11 άνθρωποι τραυματίστηκαν μεταξύ των οποίων και τρία παιδιά, στην νότια Οδησσό από Ρωσική επίθεση με drones τα ξημερώματα της Πέμπτης.
Σύμφωνα με τις υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων της Ουκρανίας, και ανάρτηση τους στο Facebook, πήραν φωτιά αυτοκίνητο και βιομηχανική εγκατάσταση, ενώ συνολικά ένδεκα κτίρια υπέστησαν ζημιές.
Πέντε άνθρωποι διακομίστηκαν σε νοσοκομεία, κατά την ανακοίνωση, στην οποία δεν διευκρινίζεται πού ακριβώς έγιναν οι επιθέσεις.
Νωρίτερα, ο επικεφαλής της στρατιωτικής διοίκησης περιφέρειας Οδησσού Όλεχ Κίπερ ανέφερε πως άνδρας που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο υπέκυψε στα τραύματα που υπέστη σε επίθεση την προηγουμένη.
Μόσχα: Κατάρριψη ουρκανικών drones
Από την πλευρά της Ρωσίας ανακοινώθηκε ότι συστήματα της ρωσικής αντιαεροπορικής άμυνας κατέρριψαν δυο ουκρανικά τηλεκατευθυνόμενα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα στην περιφέρεια της Μόσχας τη νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη, ανακοίνωσε ο δήμαρχος της ρωσικής πρωτεύουσας Σεργκέι Σαμπιάνιν, σύμφωνα με τον οποίο δεν υπήρξαν απώλειες ούτε υλικές ζημιές.
Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA, από την πλευρά του, μετέδωσε επικαλούμενο το υπουργείο Άμυνας πως καταστράφηκαν συνολικά 9 ουκρανικά drones στην περιφέρεια της Μόσχας και στη γειτονική περιφέρεια Καλούγκα.
SPONSORED
Η Europol συνέλαβε δύο από τους πιο επικίνδυνους κακοποιούς της Ευρώπης
23:57
Η Άστον Βίλα «διέλυσε» τη Φράιμπουργκ στον τελικό του Europa League και σήκωσε το τρόπαιο
23:52
ΗΠΑ: Καθίζηση στην πίστα του αεροδρομίου LaGuardia της Νέας Υόρκης
23:48
Ο Τραμπ αποκλείει ενδεχόμενη «κλιμάκωση» στην Κούβα - «Πολύ σημαντική» η δίωξη Κάστρο
23:39