Πεκίνο: Περισσότεροι από 100 τραυματίες μετά από ατύχημα στο μετρό
Ατύχημα στο μετρό στη γραμμή Changping στο Πεκίνο το βράδυ της Πέμπτης (14/12) είχε σαν αποτέλεσμα να διακομιστούν στο νοσοκομείο 515 άνθρωποι μεταξύ των οποίων 102 με κατάγματα.
Κανένας θάνατος δεν καταγράφηκε κανένας θάνατος, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές την Παρασκευή (15/12).
Από τις προκαταρκτικές έρευνες που έγιναν για αίτια έδειξαν ότι οι ολισθηρές γραμμές που προκλήθηκαν από το χιόνι οδήγησαν σε έκτακτη πέδηση και στάση ενός προπορευόμενου τρένου. Ο πίσω συρμός, που βρισκόταν σε κατηφορικό τμήμα, παρουσίασε ολίσθηση και δεν κατάφερε να φρενάρει αποτελεσματικά, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με τον μπροστινό συρμό, σύμφωνα με τη Δημοτική Επιτροπή Μεταφορών του Πεκίνου.
Μέχρι τις έξι το πρωί της Παρασκευής, 423 άνθρωποι είχαν βγει από το νοσοκομείο, 25 βρίσκονταν υπό ιατρική παρακολούθηση και άλλοι 67 νοσηλεύονταν.
Η κινεζική πρωτεύουσα επλήγη από σφοδρή χιονόπτωση την Πέμπτη (14/12).
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δύο νεκροί από έκρηξη στη γέφυρα Ρέινμποου στο Νιαγάρα - Ατύχημα ή τρομοκρατική επίθεση;
Η Βρετανία θα αναπτύξει νέο βαλλιστικό πύραυλο για την άμυνα της Ουκρανίας
23:59
Τηλεφωνική επικοινωνία Μ. Ρούμπιο - Κ. Κόμπου: Κοινές προτεραιότητες ΗΠΑ-Κύπρου
23:47
Super League: Ανατροπή στην κορυφή - Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της 16ης αγωνιστικής
23:37
Παχλαβί προς Τραμπ: Να κάνουμε το Ιράν ξανά μεγάλο – Δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει
23:35