Όρμπαν: «Έδωσα ένα άλογο και πήρα 435, έκανα την καλύτερη συμφωνία»
Ανανεώθηκε:

Την καλύτερη συμφωνία που έκανε ποτέ αποκάλυψε ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν λέγοντας ότι έγινε κατά το πρόσφατο ταξίδι του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη χώρα του.
Ο Ορμπάν περιέγραψε την ανταλλαγή αλόγου με αυτοκίνητο που έκαναν οι δύο ηγέτες ως «την καλύτερη συμφωνία που έχω κάνει ποτέ. Για μία ιπποδύναμη, πήρα 435», καθώς χαιρετούσε τον Ερντογάν.
Ο Όρμπαν χάρισε τη Δευτέρα (19/12) στον Ερντογάν ένα άλογο, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του Τούρκου ηγέτη στη Βουδαπέστη. Ο Ερντογάν είχε πρώτα χαρίσει ένα τουρκικής κατασκευής ηλεκτρικό όχημα στον Ορμπάν κατά τη διάρκεια του ερωτικού ραντεβού του ισχυρού άνδρα.
Ο Όρμπαν αντιδρά στην Ε.Ε. για την Ουκρανία και αντιστάθηκε σε μεγάλο βαθμό στις προσπάθειες των Ευρωπαίων ηγετών να τον χαλιναγωγήσουν στη σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες την περασμένη εβδομάδα.
Ο Όρμπαν και ο Ερντογάν ευθύνονται για την αργοπορία της ένταξης της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έρντογάν και Όρμπαν υπέγραψαν 16 συμφωνίες με φόντο τον πόλεμο στη Γάζα

Γιατί είναι δύσκολο να ενταχθεί η Ουκρανία στην ΕΕ - Κερδισμένος ο Όρμπαν από τα παζάρια
.jpg?t=RlSpQ-VzVdOd7_TSGM4SgA)
«Ήταν κατακόκκινο από το κλάμα»: Τι είπε ο αρχιφύλακας που βρήκε το μωρό στο μπαλκόνι
09:24-(1).jpg?t=aqa0LfyCYRFHUPmRscKEbg)
Θρίλερ στην Ξάνθη: Πυροβόλησαν και σκότωσαν πρώην αυτοδιοικητικό
09:20
Γεραπετρίτης: Ξεκινά επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό Ελλήνων από το Ιράν
09:16
Στο νοσοκομείο ο Ρ. Κέλι: Καταγγελίες για απόπειρα δολοφονίας μέσα στις φυλακές
09:15