ΚΟΣΜΟΣ

Νεκρός 4χρονος στη Βρετανία από επίθεση με μαχαίρι - Συνελήφθη μια γυναίκα

Νεκρός 4χρονος στη Βρετανία από επίθεση με μαχαίρι - Συνελήφθη μια γυναίκα
Βρετανοί αστυνομικοί AP Photo/Vadim Ghirda/ΦΩΤΟΑΡΧΕΙΟΥ

Ένα τετράχρονο αγόρι έχασε τη ζωή του μετά από τραύματα που υπέστη από μαχαίρι στο ανατολικό Λονδίνο.

Αυτό ανακοίνωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία προσθέτοντας ότι μια 41χρονη γυναίκα συνελήφθη ως ύποπτη για φόνο.

Ο συναγερμός στην αστυνομία σήμανε το βράδυ της Τετάρτης (20/12) μετά από τηλεφώνημα που εξέφραζε ανησυχία για την ασφάλεια ενός παιδιού.

Το αγόρι μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο νοσοκομείο, αλλά αργότερα πέθανε.

Η γυναίκα παραμένει υπό κράτηση και η αστυνομία δεν αναζητά κανέναν άλλον σε σχέση με το μαχαίρωμα.

Ο υπαστυνόμος Τζέιμς Κονγουέι δήλωσε: «Οι ειδικοί αξιωματικοί της ομάδας ανθρωποκτονιών μας προχωρούν την έρευνα και συνεχίζουν να εργάζονται για να εξακριβώσουν τις συνθήκες θανάτου αυτού του μικρού παιδιού και τα γεγονότα που οδήγησαν σε αυτόν.

Το περιστατικό αυτό συνέβη εντός του σπιτιού και, ενώ δεν υπάρχει ευρύτερος κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια, επιπλέον αστυνομικοί θα είναι παρόντες στην περιοχή, καθώς αναγνωρίζουμε τον αντίκτυπο που θα έχει αυτό στην κοινότητα».

Μια μητέρα τριών παιδιών, 36 ετών, η οποία ζούσε δίπλα στο ακίνητο όπου βρέθηκε το αγόρι, δήλωσε ότι το γνώριζε σε όλη του τη ζωή.

«Ήταν ένα ευγενικό, χαρούμενο παιδί που πάντα οδηγούσε ένα σκούτερ ή το ποδήλατό του στο δρόμο και έπαιζε έξω με τους γονείς του», δήλωσε στην Independent.

«Πήγαιναν στο πάρκο... τέτοια πράγματα. Ήταν ένα ενεργητικό, φιλικό και ευγενικό παιδί. Ήταν πάντα πολύ παιχνιδιάρης με τον 4χρονο γιο μου. Ακούσαμε ουρλιαχτά όταν η αστυνομία έσπασε την πόρτα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ