Ταϊλάνδη: Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι επλήγησαν από τις πλημμύρες - Προβλήματα στις μετακινήσεις
Ανανεώθηκε:
Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι επλήγησαν από τις πλημμύρες που προκάλεσαν οι καταρρακτώδεις βροχές στο νότο της Ταϊλάνδης.
Όπως έγινε γνωστό από τις αρχές, τουλάχιστον 12 σχολεία στις επαρχίες Γιάλα και Ναρατιγουάτ έκλεισαν, την ώρα που προβλήματα καταγράφηκαν στο οδικό και σιδηροδρομικό δίκτυο.
Λάσπη παντού
Στα πλάνα που είδαν το φως της δημοσιότητας από τις περιοχές αυτές διακρίνονται σπίτια και καταστήματα πλημμυρισμένα από τα λασπόνερα και κάτοικοι να βρίσκουν καταφύγιο στους τελευταίους ορόφους των κτηρίων.
Από τις ισχυρές βροχές τουλάχιστον επτά βάρκες βυθίστηκαν στον κόλπο της Ταϊλάνδης και τη θάλασσα Ανταμάν από χθες, Κυριακή 24/12.
Η εταιρεία σιδηροδρόμων της χώρας ανακοίνωσε πως εξαιτίας της καθίζησης που προκλήθηκε στις σιδηροδρομικές γραμμές τα τρένα, τα οποία κατευθύνονται προς τα σύνορα με τη Μαλαισία, σταματούν στην πόλη Γιάλα, σε απόσταση 100 χιλιομέτρων βορειότερα.
Οι αρχές προειδοποιούν τους κατοίκους των πληγεισών επαρχιών να βρίσκονται σε ετοιμότητα για να απομακρυνθούν από τις εστίες τους σε περίπτωση επιδείνωσης των πλημμυρών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ταϊλάνδη: 15 φερόμενοι ως διακινητές ναρκωτικών σκοτώθηκαν από τον στρατό
Ταϊλάνδη: Διώροφο λεωφορείο έπεσε σε δένδρο - 14 νεκροί, 32 τραυματίες
Ταϊλάνδη: Πάνω από 15 «αδέσποτα» ιγκουάνα καταστρέφουν το περιβάλλον - Απαγόρευση εισαγωγής στη χώρα
Ο Λευτέρης Πετρούνιας έλαβε μέρος σε απρόσμενο σόου σε τσίρκο και καταχειροκροτήθηκε (vid)
17:23
Ενεργειακές διασυνδέσεις και υποδομές στην επενδυτική ατζέντα Ελλάδας - Σαουδικής Αραβίας
17:21
Κρήτη: Συμμορία ανηλίκων έκλεβε μοτοσυκλέτες στα Χανιά - 10 συλλήψεις, χειροπέδες και σε γονείς (pics&vids)
17:15
Αστεροειδή - γίγαντα που σπάει ρεκόρ περιστροφής εντόπισε ένα νέο αστεροσκοπείο στην «πρεμιέρα» του
17:10