Κωνσταντινούπολη: 11 νεκροί και 57 τραυματίες από καραμπόλα επτά αυτοκινήτων
Ανανεώθηκε:
Έντεκα άνθρωποι σκοτώθηκαν και 57 τραυματίστηκαν από καραμπολα επτά αυτοκινήτων στην Κωνσταντινούπολη στον αυτοκινητόδρομο του Βόρειου Μαρμαρά.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, επτά οχήματα, μεταξύ των οποίων τρία λεωφορεία και ένα φορτηγό, ενεπλάκησαν σε καραμπόλα στην τοποθεσία Dağdibi προς την κατεύθυνση της Κωνσταντινούπολης του αυτοκινητόδρομου για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.
Λόγω του ατυχήματος διακόπηκε η κυκλοφορία στο ρεύμα του αυτοκινητόδρομου με κατεύθυνση την Κωνσταντινούπολη.
Σε δήλωσή του στον ανταποκριτή του ΑΑ, ο κυβερνήτης της Σακαρία Γιασάρ Καραντενίζ δήλωσε ότι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, 11 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 57 τραυματίστηκαν στο δυστύχημα.
Όπως αναφέρουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία, ενώ ομάδες διάσωσης συνεχίζουν να επιχειρούν στην περιοχή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τουρκία: Μπαράζ αεροπορικών επιδρομών εναντίον θέσεων του PKK σε Ιράκ και Συρία
Νετανιάχου: Ο Ερντογάν είναι ο τελευταίος που μπορεί να μας κάνει ηθικό κήρυγμα
Η Ιαπωνία εκτόξευσε δορυφόρο «οριγκάμι» που ξεδιπλώνεται σε 25 φορές το μέγεθός του
10:25
Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Νέα παράταση για τις αιτήσεις μέχρι την Τετάρτη το βράδυ
10:19
Αναγκαστική προσγείωση ελικοπτέρου στην Κρήτη λόγω μηχανικής βλάβης - Καλά στην υγεία του το πλήρωμα
10:16
Aνερχόμενος τουριστικός προορισμός η Αστυπάλαια - Εμπειρίες ευεξίας και ποιοτικής διαμονής
10:14