Κατέληξε ο αντιδήμαρχος που πυροβόλησαν στο κεφάλι στην Κωνσταντινούπολη
Κατέληξε ο αντιδήμαρχος της περιφέρειας Σισλί της Κωνσταντινούπολης, τον οποίο άγνωστος πυροβόλησε νωρίτερα σήμερα στο κεφάλι.
Ο Τζεμίλ Τσαντάς (Cemil Candas) βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση έπειτα από την επίθεση, η οποία δεν έχει καταστεί ακόμη σαφές αν συνδέεται με το αποτυχημένο πραξικόπημα της Παρασκευής, ανέφερε η τουρκική εφημερίδα Cumhuriyet.
Το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV είχε μεταδώσει νωρίτερα πως ο δράστης μπήκε στο γραφείο του αντιδημάρχου και μετά ακούστηκαν πυροβολισμοί. Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει συλληφθεί από την αστυνομία.
Η πλούσια περιφέρεια Σισλί ελέγχεται από το αντιπολιτευόμενο Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP).
ΕΛΛΑΔΑ
Δίκη Τεμπών: Για σταθμάρχη και τρία στελέχη του ΟΣΕ δηλώνει το δημόσιο παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας
11:47
ΚΟΣΜΟΣ
Με αλεξίσφαιρο γιλέκο ο Τραμπ σε μελλοντικές εμφανίσεις - Ποια μέτρα ασφαλείας εξετάζει ο Λευκός Οίκος μετά την ένοπλη επίθεση
11:42
ΕΛΛΑΔΑ
Άγιος Παντελεήμονας: 29χρονος σε αμόκ έσπασε πάνω από 30 αυτοκίνητα με ξύλινο κοντάρι
11:39
ΕΛΛΑΔΑ
Ξυπολυτάς στο CNN Greece: Drones, σένσορες στα δάση και περισσότερα πυροσβεστικά ενόψει καλοκαιριού
11:39
ΠΟΛΙΤΙΚΗ