Ουκρανία: Ένας νεκρός και 15 τραυματίες από τις ρωσικές επιθέσεις σε Χάρκοβο και Κίεβο
Ανανεώθηκε:
Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και οκτώ τραυματίστηκαν στο Χάρκοβο και άλλοι επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν στο Κίεβο, την πρωτεύουσα της Ουκρανίας, στις μαζικές πυραυλικές επιθέσεις που εξαπέλυσαν οι ρωσικές δυνάμεις σήμερα, δήλωσαν Ουκρανοί αξιωματούχοι.
Κτήριο σταθμού του μετρό στο Κίεβο που χρησιμοποιείτο ως καταφύγιο υπέστη ζημιές, διευκρίνισε ο δήμαρχος της πρωτεύουσας της Ουκρανίας Βιτάλι Κλίτσκο σε ανάρτησή του στην εφαρμογή μηνυμάτων Telegram.
Στο Χάρκοβο, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ουκρανίας, καταγράφηκαν 22 ρωσικά πλήγματα, από τα οποία υπέστησαν ζημιές ένα νοσοκομείο, κτίρια κατοικιών και βιομηχανική εγκατάσταση, δήλωσε παράλληλα σε ουκρανικά τηλεοπτικά δίκτυα ο δήμαρχος της πόλης Ιχόρ Τερέχοφ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πόλεμος Ουκρανία: Ρωσική επιδρομή στις πόλεις Λβιβ και Χαρκίβ
Λαβρόφ: Η στρατηγική της Δύσης να «προκαλέσει ήττα της Ρωσίας» έχει αποτύχει
Συνάντηση Χριστοδουλίδη με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για την αλληλεγγύη στην Κύπρο
23:39
Επτάχρονος κλειδώθηκε σε θυρίδα παραλαβής δεμάτων στο λιμάνι της Καβάλας (vid)
23:28
Συνελήφθη γνωστός τράπερ μετά από καταδίωξη στα Πατήσια - Πέταξαν μαχαίρι στο δρόμο
23:16
Θεσσαλονίκη: Νεκρός o άνδρας που έπεσε από προβολέα γηπέδου στους Αμπελόκηπους
22:57