Μόναχο: Σφοδρή χιονόπτωση «παραλύει» αεροπορικές και σιδηροδρομικές συγκοινωνίες
Ανανεώθηκε:
Εκτεταμένες ακυρώσεις και καθυστερήσεις πτήσεων και σιδηροδρομικών δρομολογίων αναμένονται σήμερα και αύριο Πέμπτη στη νότια και στην κεντρική Γερμανία, εξαιτίας σφοδρής χιονόπτωσης και του φαινομένου της παγωμένης βροχής.
Για σοβαρά προβλήματα στις πτήσεις από και προς τα αεροδρόμια του Μονάχου και της Φρανκφούρτης ενημέρωσε η αεροπορική εταιρία Lufthansa, ενώ οι Γερμανικοί Σιδηρόδρομοι (DB) συνέστησαν στο επιβατικό κοινό να αναβάλει τις μετακινήσεις του.
Εκτός από σοβαρά προβλήματα στην αεροπορική, την σιδηροδρομική και την οδική κυκλοφορία, η Ομοσπονδιακή Μετεωρολογική Υπηρεσία (DWD) προειδοποιεί επίσης για τον κίνδυνο να υπάρξουν ζημιές σε υποδομές και σε κτίρια, λόγω του μεγάλου βάρους του χιονιού και του πάγου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μόναχο: Νέες ακυρώσεις και αναβολές πτήσεων - Προβλήματα και με τα τρένα λόγω του παγετού
Emmy 2026: Η μεγάλη βραδιά έφτασε – Ποια είναι τα φαβορί για τα μεγάλα βραβεία
08:00
Τι δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις: Mικρές οι μεταβολές, ανοιχτές οι μεγάλες «μάχες»
07:52
Πάνω από τα 107 δολάρια «σκαρφαλώνει» το πετρέλαιο Brent με φόντο την κλιμάκωση στα Στενά του Ορμούζ
07:47
Κομπογιαννίτη εσύ, σουπερστάρ!
07:45