Άρντολντ Σβαρτσενέγκερ: Κρατήθηκε στο αεροδρόμιο του Μονάχου για ρολόι που δεν δήλωσε
Ο αστέρας του Χόλιγουντ Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ κρατήθηκε σήμερα στο αεροδρόμιο του Μονάχου, καθώς παρέλειψε να δηλώσει στο τελωνείο ένα πολύτιμο ρολόι που σκόπευε να πουλήσει, έκαναν γνωστό στο Γαλλικό Πρακτορείο οι γερμανικές τελωνειακές αρχές.
Αφιχθείς από τις ΗΠΑ, ο Αυστρο-Αμερικανός ηθοποιός, ηλικίας 76 ετών, το πιθανότερο θα μπορέσει να συνεχίσει το ταξίδι του, όμως θα πρέπει να αφήσει το ρολόι του στο Μόναχο, διευκρίνισε ένας εκπρόσωπος τύπου των τελωνείων, ο Τόμας Μάιστερ.
Σε βάρος του πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνιας οι γερμανικές αρχές ξεκίνησαν μια ποινική διαδικασία για φοροδιαφυγή: Ο Σβαρτσενέγκερ έπρεπε να δηλώσει στο τελωνείο το ρολόι και να πληρώσει έναν φόρο, καθώς το αντικείμενο αυτό θα παραμείνει στην ΕΕ, εξήγησε ο Μάιστερ.
Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild, που αποκάλυψε την υπόθεση, ο πρώην πρωταγωνιστής των ταινιών Εξολοθρευτής και Κόναν ο βάρβαρος ήθελε να πουλήσει σε δημοπρασία αύριο αυτό το ρολόι, κατά τη διάρκεια ενός δείπνου που θα οργανωθεί στον διάσημο σταθμό του σκι Κίτζμπιχελ στην Αυστρία.
Σε αυτήν την εκδήλωση, έργα τέχνης και αντικείμενα υψηλής αξίας αναμένεται να δημοπρατηθούν και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν για την εκπόνηση διαφόρων σχεδίων του διάσημου ηθοποιού για το κλίμα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σβαρτσενέγκερ για την παλιά κόντρα με Σταλόνε: «Προσπαθήσαμε να εκτροχιάσουμε ο ένας τον άλλο»
Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ παραδέχεται πως γερνάει κι ότι τελικά είναι απλά ένας θνητός
Θεσσαλονίκη: Η στιγμή της σύγκρουσης του αυτοκινήτου με τον 23χρονο μοτοσικλετιστή
13:39
Δούρου: Δεν έχουμε κοινή ιδεολογία με την ΕΛ.Α.Σ - Μπορούμε να μπούμε στη Βουλή
13:29
Στο νοσοκομείο με εγκαύματα 70χρονη μετά από φωτιά στο σπίτι της στα Ιωάννινα
13:18
Φωτιά στην Κίσσαμο Χανίων - Σηκώθηκαν δύο ελικόπτερα, μήνυμα από το 112
13:09