ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ παραδέχεται πως γερνάει κι ότι τελικά είναι απλά ένας θνητός

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ παραδέχεται πως γερνάει κι ότι τελικά είναι απλά ένας θνητός
Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ εμφανίστηκε στο «The Howard Stern Show» του SiriusXM, όπου είπε ότι διατηρεί μια αίσθηση του χιούμορ σχετικά με τη γήρανση. Associated Press

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ μιλάει για τη γήρανση και παραδέχεται πως γερνάει.

Ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια, σταρ γνωστών ταινιών δράσης και bodybuilder λέει ότι θυμάται μια εποχή που το σώμα του ένιωθε «δυνατό». Τώρα, στα 76 του, δεν νιώθει το ίδιο.

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ εμφανίστηκε στο «The Howard Stern Show» του SiriusXM, όπου είπε ότι διατηρεί μια αίσθηση του χιούμορ σχετικά με τη γήρανση.

«Χαμογελώ κάπως γιατί κάθε μέρα κοιτάζομαι σε έναν καθρέφτη και λέω «Ναι, είσαι χάλια», είπε στον Stern. Και συνέχισε, «Κοίτα αυτό το σώμα. Κοιτάξτε τους θωρακικούς μύες που παλιά ήταν σταθεροί και ζωηροί και πραγματικά ισχυροί.Τώρα απλώς κρέμονται εκεί σαν παλιό κρέας. Θέλω να πω, τι στο διάολο συμβαίνει εδώ;»

Ο σταρ του «Terminator» πρόσθεσε ότι ξέρει τι είχε όταν ήταν νεότερος, η δύναμη του όμως τον εγκαταλείπει.

«Όταν σε χαιρετάνε για χρόνια και το υπέρτατο σώμα που είχες κάποτε χάνεται, και έχεις δυσκολία να σηκωθείς και θυμάσαι πως κάποτε έβλεπες τους κοιλιακούς σου να φουσκώνουν, και τις φλέβες πάνω από το στήθος σου να πάλλονται και μετά όλο αυτό σταματάει, γυρνάς το ρολόι 50 χρόνια και στέκεσαι εκεί χωρίς να το αντικρίζεις πια αυτό, και να απλά στεναχωριέσαι», είπε.

Ο Σβαρτσενέγκερ προωθεί το νέο του βιβλίο. «Be Useful», στο οποίο εξηγεί στους ανθρώπους τα εργαλεία που χρησιμοποίησε για να πετύχει στη ζωή.

«Ας πάμε να μάθουμε στα παιδιά να είναι σκληρά, να βγαίνουν έξω και να αθλούνται, να πηγαίνουν και να σπουδάζουν, να αγωνίζονται και να περνούν ακόμη και τέτοιες οδυνηρές στιγμές μερικές φορές, είναι μέσα στη ζωή μας», είπε στον Stern.

Arnold Schwarzenegger acknowledges he’s a mere mortal when it comes to aging

ΔΗΜΟΦΙΛΗ