Πυροβολισμοί έξω από σχολείο στο Σικάγο - Δύο έφηβοι νεκροί
Ανανεώθηκε:
Δύο μαθητές λυκείου, 16 και 17 ετών, τραυματίστηκαν θανάσιμα χθες Παρασκευή (26/01) από πυρά ενόπλων στο Σικάγο των ΗΠΑ.
Την ώρα που έφευγαν μαζί με άλλους τέσσερις συμμαθητές τους από το σχολείο, δύο αυτοκίνητα σταμάτησαν κοντά τους και βγήκαν κουκουλοφόροι οι οποίοι άνοιξαν πυρ εναντίον τους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Chicago Tribune.
Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι οι ένοπλοι πυροβόλησαν περίπου 20 φορές, ενώ αστυνομικός που βρέθηκε αργότερα στο σημείο έκανε λόγο για «ενέδρα θανάτου».
Οι δύο μαθητές διακομίστηκαν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Northwestern Memorial, όπου λίγη ώρα αργότερα υπέκυψαν στα τραύματά τους, δήλωσε ο αστυνομικός υποδιευθυντής Τζον Χάιν.
Η αστυνομική διεύθυνση του Σικάγου διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών και την εξακρίβωση του κινήτρου της επίθεσης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Οκτώ νεκροί από σφαίρες σε δύο σπίτια κοντά στο Σικάγο - Αυτοκτόνησε ο δράστης
Ηράκλειο: Συνελήφθησαν δύο άτομα για κλοπές σε φαρμακείο και σε κατάστημα ενδυμάτων
23:36
Ο Τραμπ άσκησε τα πρώτα βέτο της δεύτερης προεδρικής θητείας του
23:26
To 2025 ο ρωσικός στρατός εκτόξευσε κατά της Ουκρανίας 60.000 βόμβες και 100.000 drones
23:16
Εμβληματικός πίνακας του Πικάσο αξίας ενός εκατ. ευρώ πωλείται για... 100 ευρώ, για καλό σκοπό
23:00