Ισραήλ: «Το 50% των μαχητών της Χαμάς έχει σκοτωθεί ή τραυματιστεί» δηλώνει ο Γκάλαντ
Ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Γιόαβ Γκάλαντ δήλωσε ότι το ένα τέταρτο των μαχητών της Χαμάς έχει σκοτωθεί και τουλάχιστον ακόμη ένα τέταρτο μεταξύ αυτών έχει τραυματιστεί, με τον υπουργό να τονίζει ότι αναμένει πως οι μάχες στη Λωρίδα της Γάζας θα διαρκέσουν μήνες.
«Το ένα τέταρτο των τρομοκρατών της Χαμάς σκοτώθηκε και τουλάχιστον ένα ακόμη τέταρτο τραυματίστηκε, η «κλεψύδρα» αδειάζει εις βάρος τους», δήλωσε ο υπουργός Άμυνας, σε συνάντηση που είχε με Ισραηλινούς στρατιώτες κοντά στα σύνορα της Λωρίδας της Γάζας.
«Θα παραμείνουν τρομοκράτες και θα πολεμήσουμε σε εστίες τρομοκρατών και θα χρειαστούν μήνες. Από την άλλη πλευρά, οι τρομοκράτες δεν έχουν προμήθειες, δεν έχουν πυρομαχικά, δεν έχουν ενισχύσεις», είπε ο Γκάλαντ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Επικοινωνία Δένδια - Γκάλαντ για το θέμα της ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα
Κένυα: Κατέρρευσε 12ώροφη πολυκατοικία στο Ναϊρόμπι - Φόβοι ότι υπάρχουν εγκλωβισμένοι
16:21
«Κόκκινη» κάρτα Αιγύπτου στον Φιντάν για το τουρκολιβυκό μνημόνιο - Οι κινήσεις της Αθήνας
16:10
Επί ποδός 70.000 αστυνομικοί στη Γαλλία ενόψει των νέων διαδηλώσεων - Αναβάλλει επισκέψεις ο Μακρόν
15:58
Συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας - Τι είπαν για την επιστολική ψήφο
15:52