Γιλντιρίμ: Δεν έχει περάσει ο κίνδυνος για νέο πραξικόπημα αλλά μην ανησυχείτε
Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπινάλι Γιλντιρίμ δήλωσε πως ο κίνδυνος νέου πραξικοπήματος δεν έχει παρέλθει οριστικά, μεταδίδει το Reuters.
Mιλώντας σε δημοσιογράφους μια εβδομάδα μετά την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος ο Γιλντιρίμ προσπάθησε παράλληλα να καθησυχάσει τους πολίτες της χώρας λέγοντας πως η ζωή έχει επανέλθει στους κανονικούς της ρυθμούς.
«Ο κίνδυνος δεν έχει τελειώσει αλλά οι πολίτες δεν πρέπει να είναι ανήσυχοι» είπε ο Γιλντιρίμ προσθέτοντας πως οι αρχές της Τουρκίας κινούνται με γνώμονα το κράτος δικαίου και όχι εκδικητικές τάσεις στην έρευνες που ακολούθησαν το πραξικόπημα.
ΕΛΛΑΔΑ
Μετά την ψυχρή εισβολή... τα πρώτα 30άρια της χρονιάς - Πού καταγράφηκαν οι υψηλότερες θερμοκρασίες (χάρτης)
20:02
ΚΟΣΜΟΣ
Τέλος στις πορνογραφικές ιστοσελίδες βάζει η Ιορδανία - Το σκεπτικό της απόφασης
19:56
ΚΟΣΜΟΣ
Συνεχίζεται η πολιτική κρίση στη Ρουμανία - Συνομιλίες κομμάτων μετά τη νέα κυβερνητική κατάρρευση
19:48
ΚΟΣΜΟΣ
Το Ισραήλ συντονίζεται με τις ΗΠΑ για την κλιμάκωση της έντασης στα Στενά του Ορμούζ
19:41
ΕΛΛΑΔΑ