Ιταλία: Ένας νεκρός και επτά τραυματίες από επίθεση σε όχημα χρηματαποστολής
Ανανεώθηκε:
Επίθεση σε όχημα χρηματαποστολής έλαβε χώρα το πρωί της Τετάρτης (31/1) στην Σαρδηνία της Ιταλίας με ένα νεκρό και επτά τραυματίες.
Συμμορία κακοποιών μπλόκαρε περιφερειακό δρόμο κοντά στην πόλη Σάσαρι, πυρπολώντας σειρά αυτοκινήτων και δύο φορτηγά.
Κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών έχασε την ζωή του ένας κακοποιός και δύο ιδιωτικοί αστυνομικοί της χρηματαποστολής τραυματίσθηκαν σοβαρά.
Επίσης τραυματίσθηκαν πιο ελαφρά ένας ακόμη κακοποιός και τέσσερις οδηγοί ΙΧ αυτοκινήτων, λόγω καραμπόλας.
Τέσσερα μέλη της συμμορίας κατάφεραν να διαφύγουν με δύο οχήματα και οι καραμπινιέροι της περιοχής βρίσκονται τώρα στα ίχνη τους. Στήθηκαν μπλόκα σε όλη την ευρύτερη περιοχή και στον περιφερειακό δρόμο η κυκλοφορία έχει διακοπεί.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ουγγαρία: Δεμένη χειροπόδαρα δικάζεται Ιταλίδα καθηγήτρια που επιτέθηκε σε δύο ακροδεξιούς
Ιταλία: «Χειροπέδες» σε άνδρα που προσπάθησε να εισβάλει με μαχαίρι στην πλατεία του Αγίου Πέτρου
Κυριάκος Μητσοτάκης: Επισκέφθηκε το Δέλτα και την «κυρά του Έβρου»
16:11
ΤΑ ΕΞΙ DEALS: «Πύλη» για το αμερικανικό LNG η Ελλάδα - Λύσεις για τον Κάθετο Διάδρομο
16:07
Σουδάν: Κυρώσεις του ΟΗΕ σε διοικητές των παραστρατιωτικών για θηριωδίες κατά αμάχων
15:59
Θεσσαλονίκη: Καταδίκη 47χρονου για κακοποίηση ΑμεΑ - Απηλλάγη λόγω αμφιβολιών ιερέας
15:50