Ζευγάρι Βέλγων έχει για κατοικίδιο αγριόχοιρο 80 κιλών - Το «δέσιμο» με τον Όσκαρ
Αγριόχοιρος έγινε το κατοικίδιο ενός ζευγαριού στο Βέλγιο, εξαιτίας του μεγάλου «δεσίματος» που υπήρξε ανάμεσα τους.
Ο Όσκαρ είναι ένας αγριόχοιρος 80 κιλών πλέον που βρέθηκε στον δρόμο του Γκρεγκορί Γκιο όταν ήταν μικρό γουρουνάκι, κατά την διάρκεια ενός ταξιδιωτικού κυνηγιού με τα σκυλιά του.
Τότε, πριν από έναν χρόνο αποφάσισε να τον πάρει για να τον φροντίσει προσωρινά.
Σήμερα ο Όσκαρ είναι ακόμα εκεί, με τον δικό του καναπέ, μαξιλάρια και κουβέρτα.
«Δεν είχαμε σχεδιάσει να τον κρατήσουμε εδώ, αλλά να τον σώσουμε και μετά να τον αφήσουμε ελεύθερο, αλλά δεθήκαμε μαζί του», είπε η σύζυγος του Γκιο, η Τίφανι Πιέρ.
Ο Όσκαρ μεταφέρθηκε σε μια φάρμα εκπαίδευσης, αλλά αρνιόταν να φάει και μέσα σε μια εβδομάδα οι Γκιο κλήθηκαν να τον πάρουν πίσω στο σπίτι.
Ο Όσκαρ πίσω στο σπίτι του πλέον είναι αχόρταγος, καταβροχθίζει ακόμη και ένα καλάμι ψαρέματος, αλλά ειδοποιεί τους ιδιοκτήτες του όταν χρειάζεται να κάνει τη φυσική του ανάγκη ώστε να τον αφήσουν να βγει έξω.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Αγριογούρουνα εμφανίστηκαν σε κατοικημένες περιοχές σε Καλαμαριά και Χαριλάου
SPONSORED
Παπαστεργίου στο συνέδριο ΝΔ: «Η Ελλάδα από το 2019 μέχρι σήμερα έχει αλλάξει ουσιαστικά»
16:37
Ισραήλ: Νέα πλήγματα στον νότιο Λίβανο παρά τη συμφωνία για παράταση της εκεχειρίας
16:25
Δένδιας στο Συνέδριο ΝΔ: Τιμάμε την ίδια μπλε φανέλα - Είμαστε το κόμμα των πολλών
16:14
«Προλαμβάνω»: Τρία νέα δωρεάν προγράμματα πρόληψης
16:05