Ιράν: Νέο βαλλιστικό πύραυλο υποστηρίζουν ότι δοκίμασαν οι Φρουροί της Επανάστασης
Ανανεώθηκε:
Το ναυτικό των Φρουρών της Επανάστασης, επίλεκτου σώματος του στρατού του Ιράν, δοκίμασε χθες Δευτέρα «επιτυχώς» βαλλιστικό πύραυλο «μακρού βεληνεκούς», ο οποίος εκτοξεύθηκε για πρώτη φορά «από πλοίο», μετέδωσαν ιρανικά πρακτορεία ειδήσεων επικαλούμενα τον επικεφαλής τους Χουσέιν Σαλαμί.
Σε τηλεγράφημα του επίσημου πρακτορείου ειδήσεων IRNA δεν δίνεται καμιά πληροφορία για το δραστικό βεληνεκές του όπλου που δοκιμάστηκε, ούτε για τον τύπο του πλοίου που τον εκτόξευσε.
Με φόντο την κλιμάκωση της έντασης στην περιοχή αφότου ξέσπασε ο πόλεμος Ισραήλ - Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, η Ισλαμική Δημοκρατία φροντίζει τελευταία να επιδεικνύει την στρατιωτική της ισχύ συχνά.
Ωστόσο τα δημοσιεύματα για τα εξοπλιστικά της προγράμματα συνήθως δεν είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικά, καθώς επικρατεί άκρα μυστικότητα για τις στρατιωτικές υποθέσεις.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΥΠΕΞ Ιράν: Μόνο η πολιτική λύση μπορεί να επιλύσει τον πόλεμο στη Γάζα
Ιράν: Δεν υπάρχει αιτιολογία για την παρουσία αμερικανικών στρατευμάτων στη Μέση Ανατολή
Αμερικανός υπουργός Δικαιοσύνης: Ο δράστης των πυροβολισμών φαίνεται να στόχευε τον Τραμπ
15:31
Εικόνες από τις ζημιές στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών μετά την επίθεση με βαριοπούλες και μπογιές
15:23
ΠΑΣΟΚ: Ο Νίκος Ανδρουλάκης προτείνει τον Γιάννη Βαρδακαστάνη για τη θέση του γραμματέα του κόμματος
15:09
Τραγωδία στην Αρκαδία: Νεκρός άνδρας μετά από ανατροπή τρακτέρ
15:00