Ολάντ: Πιο σοβαρή από ποτέ η απειλή των ισλαμιστών μαχητών
«Η απειλή που θέτουν οι ισλαμιστές μαχητές στη Γαλλία και την Ευρώπη, δεν υπήρξε ποτέ τόσο σοβαρή όσο σήμερα» ανέφερε ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, λίγες ώρες μετά την επίθεση στην εκκλησία Σεντ Ετιέν ντι Ρουβρέ, στο όνομα του ISIS, με θύμα έναν καθολικό ιερέα.
Σε σύντομο τηλεοπτικό του διάγγελμα, ο Γάλλος πρόεδρος τόνισε ότι ο πόλεμος ενάντια στον ισλαμικό φανατισμό, εντός και εκτός της χώρας, θα διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.
«Μπροστά σε αυτή την απειλή, που δεν ήταν ποτέ τόσο μεγάλη στην Γαλλία και την Ευρώπη, η κυβέρνηση είναι απολύτως αποφασισμένη να συντρίψει την τρομοκρατία», υπογράμμισε ο Ολάντ.
Όπως παράλληλα έγινε γνωστό, ο Πρόεδρος της Γαλλίας ακύρωσε την προγραμματισμένη του επίσκεψη στην Πράγα.
Tμολόγια ρεύματος ΔΕΗ: Σταθερά τον Φεβρουάριο - Μείωση στα κυμαινόμενα
04:00
Χειμερινές εκπτώσεις: Μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου η διάρκεια τους - Τι να προσέξουν οι καταναλωτές
03:00
: Ποιοι δικαιούνται έως 10.000 ευρώ για να μετακομίσουν με το Πρόγραμμα Μετεγκατάσταση
02:00
Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Μαρτίου: Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά ταμείο
01:00