ΚΟΣΜΟΣ

Κέιτ Μίντλετον: Το παλάτι του Κένσινγκτον βάζει τέλος στις φήμες για την υγεία της

Κέιτ Μίντλετον: Το παλάτι του Κένσινγκτον βάζει τέλος στις φήμες για την υγεία της
H πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον  AP Photo / Frank Augstein, Pool

Σε ενημέρωση για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον προχώρησε το Παλάτι του Κένσινγκτον βάζοντας τέλος στις φήμες για την υγεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Σύμφωνα με κύκλους από το παλάτι του Κένσινγκτον που επικαλείται ο Independent, η πριγκίπισσα της Ουαλίας «είναι καλά» και αναρρώνει από τη χειρουργική επέμβαση στο σπίτι της.

«Ήμασταν πολύ σαφείς από την αρχή ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας ήταν εκτός δραστηριοτήτων μέχρι μετά το Πάσχα και το παλάτι του Κένσινγκτον θα παρείχε ενημερώσεις μόνο όταν κάτι ήταν σημαντικό», δήλωσε την Πέμπτη εκπρόσωπος της πριγκίπισσας.

Η ενημέρωση έρχεται λίγες ημέρες μετά τον θάνατο - σοκ του Τόμας Κίνγκστον, του 45χρονου συζύγου της κόρης του Πρίγκιπα και της πριγκίπισσας Μιχαήλ του Κεντ, Λαίδη Γκαμπριέλα Κίνγκστον, ο οποίος πέθανε ξαφνικά το απόγευμα της Κυριακής. Το σώμα του βρέθηκε σε διεύθυνση στο Gloucestershire.

Η Κέιτ Μίντλετον εισήχθη σε ιδιωτική κλινική του Λονδίνου στις 16 Ιανουαρίου. Το Παλάτι του Κένσινγκτον μοιράστηκε την είδηση το επόμενο πρωί. Το παλάτι τότε επανέλαβε ότι το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει δεν είναι καρκίνος.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Παλατιού

«Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέστρεψε στο σπίτι της στο Ουίνδσορ για να συνεχίσει την ανάρρωσή της από τη χειρουργική επέμβαση. Σημειώνει καλή πρόοδο», είχε αναφέρει το Παλάτι αμέσως μετά το εξιτήριο της πριγκίπισσας στις 29 Ιανουαρίου.

«Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα επιθυμούν να πουν ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα της Κλινικής του Λονδίνου, ιδιαίτερα στο αφοσιωμένο νοσηλευτικό προσωπικό, για τη φροντίδα που παρείχαν.

Η οικογένειά των Ουαλών συνεχίζει να είναι ευγνώμων για τις ευχές που έχουν λάβει από όλο τον κόσμο», αναφερόταν στην ανακοίνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ