Βρετανία: Δεν θα θέσει υποψηφιότητα για βουλευτής η πρώην πρωθυπουργός Τερέζα Μέι
Ανανεώθηκε:
Η πρώην πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας Τερέζα Μέι
(AP Photo/Charles Caratini)Την απόφαση της να μην θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για βουλευτής, ανακοίνωσε η πρώην πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας Τερέζα Μέι.
Η πρώην πρωθυπουργός που είναι το πιο πρόσφατο μέλος του κυβερνώντος Συντηρητικού Κόμματος που δηλώνει ότι δεν θα θέσει υποψηφιότητα στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές, επικαλέστηκε μεταξύ άλλων την ενασχόληση της με την παγκόσμια επιτροπή για την σύγχρονη δουλεία και εμπορία ανθρώπων.
«Από τότε που παραιτήθηκα από την πρωθυπουργία, απολαμβάνω ξανά το βουλευτικό μου αξίωμα και το να έχω περισσότερο χρόνο να εργαστώ για τους ψηφοφόρους μου και σημαντικούς σκοπούς που έχω στην καρδιά μου, μεταξύ των οποίων πιο πρόσφατα την καθιέρωση Παγκόσμιας Επιτροπής για την Σύγχρονη Δουλεία και την Εμπορία Ανθρώπων», αναφέρει η Μέι σε δήλωσή της στην τοπική εφημερίδα Maidenhead Advertiser.
«Αυτοί οι στόχοι παίρνουν ολοένα και περισσότερο από τον χρόνο μου. Λόγω αυτού, έπειτα από πολλή προσεκτική σκέψη και εξέταση, συνειδητοποίησα ότι κοιτώντας μπροστά δεν θα μπορούσα πλέον να κάνω τη δουλειά μου ως μέλος του κοινοβουλίου με τον τρόπο που πιστεύω ότι είναι ο σωστός και αξίζει στους ψηφοφόρους μου», σημειώνει η πρώην πρωθυπουργός των Συντηρητικών.
Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός, καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό
08:23
ΣΥΡΙΖΑ: Το παρασκήνιο της Πολιτικής Γραμματείας - «Όχι» σε τελεσίγραφο προς Τσίπρα και σε στοχοποίηση στελεχών - «Πυρά» Πολάκη
08:20
Καρέ καρέ το χτύπημα του Ιράν στις εγκαταστάσεις LNG στο Ρας Λαφάν του Κατάρ - Δείτε βίντεο
08:20
Νέα τεχνική κάνει τον εγκέφαλο διαφανή και επιτρέπει την παρατήρηση νευρώνων σε πραγματικό χρόνο
08:12