Ουκρανία: Τρεις νεκροί από ρωσική επίθεση στο Χάρκιβ
Ανανεώθηκε:
Ουκρανικός στρατός σε συντρίμμια μετά από βομβαρδισμό στην Οδησσό
Press Office Ukraine nia APΤρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και τουλάχιστον πέντε τραυματίσθηκαν, σε ρωσική επίθεση στην βόρεια ουκρανική πόλη Χάρκιβ, που έπληξε ένα οκταόροφο κτήριο και ένα εργοστάσιο, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της ανακριτικής υπηρεσίας της τοπικής αστυνομίας.
Η περιοχή του Χάρκιβ, που συνορεύει με την Ρωσία στο βόρειο τμήμα της και εκτείνεται κοντά στην γραμμή του μετώπου, υφίσταται συστηματικά επιθέσεις κατά την διάρκεια της διετούς ρωσικής εισβολής.
«Ένας εκδοτικός οίκος, ένα εργοστάσιο επίπλων και χρωμάτων (επλήγησαν)» δήλωσε ο Σέρχιι Μπολβίνοφ, επικεφαλής της μονάδας μέσω ανάρτησης του στο Facebook.
Η επίθεση προκάλεσε πυρκαγιά σε μια έκταση μεγαλύτερη των 1.000 τ.μ, ανέφερε, προσθέτοντας ότι ο αριθμός των τραυματιών ενδέχεται να αυξηθεί.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ουκρανική επίθεση με drones σε ρωσική πόλη κόντά σε βάση βομβαρδιστικών
Σύνοδος Κορυφής ΕΕ: Στο επίκεντρο η ευρωπαϊκή άμυνα, η Μέση Ανατολή και το αγροτικό
Επίσκεψη του Θάνου Πλεύρη στη δομή φιλοξενίας Πολυκάστρου Κιλκίς
18:55
Βρετανία: Ο πρωθυπουργός Στάρμερ «χαιρετίζει» τις αναφορές για διαπραγματεύσεις ΗΠΑ - Ιράν
18:47
Τραμπ: «Έχουμε την ευκαιρία να φτάσουμε σε συμφωνία με το Ιράν για ένα πιο ασφαλή πλανήτη»
18:45
Οι εξελίξεις στο Ιράν στο επίκεντρο της επικοινωνίας Μητσοτάκη με τον Πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας
18:38