Ο διευθυντής της CIA δεν είναι «αισιόδοξος» για το μέλλον της Συρίας
Ο διευθυντής της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (CIA) των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ο Τζον Μπρέναν, δήλωσε την Παρασκευή 29 Ιουλίου ότι δεν είναι αισιόδοξος για το μέλλον της Συρίας.
«Δεν γνωρίζω εάν και κατά πόσον η Συρία μπορεί να επανενωθεί ή όχι», είπε ο Μπρέναν κατά τη διάρκεια του Φόρουμ για την Ασφάλεια του Άσπεν, στο Κολοράντο.
Την ίδια στιγμή πάντως Ρωσία, ΗΠΑ, ΟΗΕ και Ερυθρός Σταυρός επιχειρούν να καταλήξουν σε ένα σχέδιο που θα επιτρέψει το άνοιγμα ανθρωπιστικού διαδρόμου στο Χαλέπι, ώστε όσοι από τους 300.000 κατοίκους της πόλης το επιθυμούν να φύγουν από εκεί, αλλά και όσοι παραμείνουν να προμηθευτούν επαρκείς προμήθειες σε νερό, τρόφιμα και φάρμακα.
ΚΟΣΜΟΣ
Τραμπ για τους πυροβολισμούς: «Στην αρχή νόμισα ότι είχε πέσει ένας δίσκος στο πάτωμα» (vid)
12:06
ΧΡΗΜΑ
Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Παράταση στις αιτήσεις μέχρι αύριο, λέει η διοικήτρια ΔΥΠΑ - Όλα τα ΑΦΜ σήμερα
11:57
ΚΟΣΜΟΣ
Κάγια Κάλας για πυροβολισμούς στις ΗΠΑ: «Η πολιτική βία δεν έχει θέση σε μια δημοκρατία»
11:42
ΚΟΣΜΟΣ
Τέσσερις Παλαιστίνιοι νεκροί στη Λωρίδα της Γάζας από ισραηλινές επιθέσεις
11:41
ΚΟΣΜΟΣ