Συρία: χάος στο Χαλέπι, άρον-άρον φεύγουν για να σωθούν
Ανθρωπιστικό διάδρομο για να εγκαταλείψουν το υπό πολιορκία από τις κυβερνητικές δυνάμεις τμήμα της πόλης του Χαλεπίου, διατείνεται πως έχει ανοίξει η Δαμασκός και πως ήδη δεκάδες οικογένειες φεύγουν άρον - άρον από τις βομβαρδισμένες εστίες τους.
Η πείνα, ο φόβος και ο θάνατος φωλιάζουν εδώ και μήνες στην άλλοτε πλούσια και δυνατή οικονομική πρωτεύουσα της Συρίας, το Χαλέπι. 300.000 άνθρωποι ζουν κάτω από απάνθρωπες συνθήκες χωρίς τροφή, φάρμακα και με περιορισμένη πρόσβαση στο νερό.
Ηλικιωμένοι, παιδιά και βρέφη έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με τα όρια της ανθρώπινης φύσης στην πόλη – φάντασμα που έχει διαμελιστεί από τις αντιμαχόμενες πλευρές, οι οποίες πολεμούν η μία εναντίον της άλλης στον εμφύλιο της Συρίας.
Συνελήφθη στον Ωρωπό 64χρονος διωκόμενος από τις Αρχές της Γερμανίας για απάτη ύψους 63 εκατ. ευρώ
14:10
Ανοιχτό το σενάριο συνάντησης Ερντογάν - Μητσοτάκη στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στην Άγκυρα
14:00
Φωτιά στη Χαλκίδα: Σηκώθηκαν οκτώ εναέρια μέσα - Μήνυμα από το 112
13:50
Πυρκαγιές: Τρεις συλλήψεις στο Κιλκίς - Μπάρμπεκιου και πυροτεχνήματα με δείκτη επικινδυνότητας 4
13:50