Συρία: Οκτώ νεκροί και 20 τραυματίες από έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου
Ανανεώθηκε:
Οκτώ νεκροί και τουλάχιστον είκοσι τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός ισχυρής έκρηξης παγιδευμένου αυτοκινήτου σε αγορά στα βόρεια της Συρίας το πρωί της Κυριακής 31 Μαρτίου.
Η φονική έκρηξη έγινε σε αγορά πόλης της βόρειας Συρίας που τελεί υπό τον έλεγχο από φιλοτουρκικές δυνάμεις, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (OSDH).
Τουλάχιστον «οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 23 τραυματίστηκαν» όταν «ένα αυτοκίνητο παγιδευμένο με εκρηκτικά εξερράγη στο μέσο της αγοράς» στην Αζάζ, βόρεια της επαρχίας του Χαλεπίου, τόνισε η ΜΚΟ, διευκρινίζοντας ότι ο απολογισμός είναι προσωρινός.
Σύμφωνα με το Παρατηρητήριο, η έκρηξη προκάλεσε «σημαντικές ζημιές» και προκλήθηκε φωτιά.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Συρία: Νεκροί από ισραηλινούς βομβαρδισμούς 36 στρατιωτικοί
ΕΛΛΑΔΑ
Ελληνικοί Patriot κατέρριψαν ξανά πύραυλο που εντοπίστηκε στη Σαουδική Αραβία
07:31
ΕΛΛΑΔΑ
Σεισμός 4,3 Ρίχτερ στα Ιωάννινα
07:29
ΚΟΣΜΟΣ
Axios: Προσπάθεια για 45ήμερη κατάπαυση πυρός από ΗΠΑ, Ιράν και περιφερειακούς διαμεσολαβητές
07:26
ΚΟΣΜΟΣ
Livbelog: Το Ιράν απειλεί με «καταστροφικά αντίποινα» αν χτυπηθούν πολιτικοί στόχοι - Νέα σενάρια για παρασκηνιακές διαβουλεύσεις με ΗΠΑ
07:22
ΕΛΛΑΔΑ