ΚΟΣΜΟΣ

Νεκρός 27χρονος ηθοποιός της σειράς Yellowstone- Είχε εξαφανιστεί μετά από καταγγελία για έμφυλη βία

Νεκρός 27χρονος ηθοποιός της σειράς Yellowstone- Είχε εξαφανιστεί μετά από καταγγελία για έμφυλη βία

O 27χρονος ηθοποιός Κόουλ Μπρινγκς Πλέντυ

Cole Brings Plenty / Instagram

Νεκρός εντοπίστηκε την Παρασκευή (5/4) ο 27χρονος ηθοποιός Cole Brings Plenty, γνωστός για τον ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά «Yellowstone 1923».

Τα ίχνη του Πλέντι αγνοούνταν από το περασμένο Σαββατοκύριακο (29-30/3) και βρέθηκε σε μια δασώδη περιοχή στο Κάνσας.

Η σορός του βρέθηκε και ταυτοποιήθηκε μετά από έρευνες των αρμόδιων Αρχών της κομητείας Τζόνσον του Κάνσας, οι οποίοι έψαχναν το όχημα με το οποίο εξαφανίστηκε. Εκεί, ανακάλυψαν έναν νεκρό άνδρα «σε μια δασώδη περιοχή μακριά από το όχημα», είπε η αστυνομία.

«Με βαθιά λύπη επιβεβαιώνω ότι ο γιος μου, Κόουλ, βρέθηκε και δεν είναι πια μαζί μας», ανέφεραν σε δήλωση ο πατέρας του, Τζο Μπριγκς Πλέντι και η οικογένειά του.

«Θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους για τις προσευχές και τις θετικές σκέψεις που στείλατε για τον Κόουλ. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους όσους ήρθαν στις αναζητήσεις του γιου μου και παρείχαν τους πόρους που χρειαζόμασταν για να επεκτείνουμε τις έρευνές μας. Αυτή την εβδομάδα έμαθα πόσοι άνθρωποι γνώριζαν την καλοσύνη στην καρδιά του Κόουλ και τον αγάπησαν».

Σύμφωνα με το CNNi, ήταν ύποπτος σε ένα περιστατικό έμφυλης βίας, με την αστυνομία να αναφέρει πως η εξαφάνισή του «πιθανά» οφειλόταν στον φόβο σύλληψής του για το περιστατικό αυτό.

«Οι αξιωματικοί απάντησαν σε κλήση μιας γυναίκας που ούρλιαζε για βοήθεια, όμως ο ύποπτος τράπηκε σε φυγή πριν φτάσουν οι αστυνομικοί» ανέφερε η αστυνομία. Τελευταία φορά εθεάθη σε κάμερες κυκλοφορίας «να φεύγει από την πόλη αμέσως μετά το συμβάν».

Η οικογένεια επικοινώνησε με αξιωματικούς, εξέφρασε την ανησυχία της και ανέφερε το Brings Plenty ως αγνοούμενο, ανέφερε η δήλωση.

Εκτός από την εμφάνιση σε δύο επεισόδια του prequel της σειράς Western «Yellowstone 1923», είχε παίξει και στις τηλεοπτικές σειρές «Into the Wild Frontier» και «The Tall Tales of Jim Bridger».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ