ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Νεαρή γυναίκα αυτοπυροβολήθηκε τραβώντας βίντεο για το Snapchat

ΗΠΑ: Νεαρή γυναίκα αυτοπυροβολήθηκε τραβώντας βίντεο για το Snapchat
Φωτογραφία αρχείου από τα νέα κεντρικά της Snapchat στη Βένις (Venice) της Καλιφόρνια, την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013 Kevork Djansezian/Getty Images

Νεαρή γυναίκα που προσπαθούσε να γυρίσει βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια –ενώ έπαιζε με ένα πιστόλι, προκειμένου να το αναρτήσει στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Snapchat– πυροβόλησε κατά λάθος το τηλέφωνό της και τραυματίστηκε στο χέρι.

Αυτό γνωστοποίησαν σήμερα οι αρχές της κομητείας Βολούσια (Volusia) στη Φλόριντα.

Η 22χρονη Ρετζίνα Πάουελ (Regina Powell) περιέγραψε ότι «έπαιζε ανόητα» την Κυριακή με ένα ημιαυτόματο πιστόλι και προσπαθούσε να βιντεοσκοπήσει το «παιχνίδι» της προκειμένου να αναρτήσει τα πλάνα στο Snapchat όταν τράβηξε την σκανδάλη, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας.

Η σφαίρα κατέστρεψε το τηλέφωνό της και τραυμάτισε την ίδια στον αντίχειρα και τον δείκτη του δεξιού της χεριού.

Η αστυνομία αναζητά το όπλο, το οποίο η θεία του θύματος είπε ότι πέταξε από το παράθυρο του οχήματός της, ενώ μετέφερε την ανιψιά της στο νοσοκομείο.

Περισσότεροι από 30.000 άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους στις ΗΠΑ από πυροβόλα όπλα. Μεταξύ αυτών 20.000 σε περιστατικά αυτοκτονιών.

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (Centers for Disease Control and Prevention – CDC) κατέγραψαν 586 δυστυχήματα με πυροβόλα όπλα τον περασμένο χρόνο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ