Πρώην διευθυντής της Μοσάντ: Στο τραπέζι πλήγμα κατά ιρανικών πυρηνικών εγκαταστάσεων
Εργαζόμενοι σε αντιδραστήρα στο Αράκ στην Τεχεράνη
AP Photo/Vahid SalemiΑνοικτό το ενδεχόμενο ακόμη να μπουν στο στόχαστρο του Ισραήλ οι πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν αφήνει πρώην διευθυντής της Μοσάντ, την ώρα που το Τελ Αβίβ αποφασίζει πώς θα απαντήσει στην επίθεση του Σαββάτου και η Τεχεράνη προειδοποιεί ότι ακόμη και η παραμικρή ενέργεια σε βάρος της θα τύχει απάντησης.
Ο Ζοχάρ Παλτί μίλησε στο The World με την Yalda Hakim στην Ιερουσαλήμ για τις πιθανές απαντήσεις μετά την εκτόξευση περισσότερων από 300 πυραύλων και μη επανδρωμένων αεροσκαφών από το Ιράν στο Ισραήλ.
Ερωτηθείς αν όλα είναι στο τραπέζι, συμπεριλαμβανομένων των στόχων για πυρηνικές εγκαταστάσεις, είπε σύμφωνα με το Skynews: Χωρίς αμφιβολία. Τα πάντα είναι στο τραπέζι αυτή τη στιγμή.
Ερωτηθείς για το αν αυτό περιελάμβανε και πυρηνικές εγκαταστάσεις, είπε: Συμπεριλαμβανομένων των πάντων».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ξεκινά η διήμερη Σύνοδος Κορυφής με το «βλέμμα» στη Μέση Ανατολή - Στις Βρυξέλλες ο Μητσοτάκης
Συνεδριάζει εκ νέου το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ - Νέες κυρώσεις από ΗΠΑ στο Ιράν
ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ: Μιχάλης και Παντελής Καλογεράκης: Η ποίηση, το ρεμπέτικο και η τέχνη που ζούμε
08:30
Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί σε νέο πλήγμα των ΗΠΑ εναντίον σκάφους στον Ειρηνικό (vid)
08:26
Η Ford αλλάζει σελίδα στην Ευρώπη
08:20
Τσεχία: Επανέρχεται στη πρωθυπουργία ο Μπάμπις - Δεσμεύση για μεταβίβαση επιχειρηματικών συμφερόντων
08:20