Επίθεση με σπαθί στο Λονδίνο - Πληροφορίες για τραυματίες
To μετρό του Λονδίνου (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
AP Photo/Alastair GrantEπίθεση με λεπίδα που έμοιαζε με σπαθί σαμουράι δέχθηκαν τέσσερις άνθρωποι κοντά σε σταθμό του μετρό του Λονδίνου, σύμφωνα με δημοσιεύματα.
Τα θύματα δέχθηκαν επίθεση κοντά στο σταθμό Hainault του μετρό στο Redbridge του Essex.
Πλάνα που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται να δείχνουν έναν άνδρα που φοράει κίτρινο μπουφάν με κουκούλα και κρατάει μια μεγάλη λεπίδα να προσεγγίζεται από αστυνομικούς.
Ένας μάρτυρας υποστήριξε ότι είδε έναν άνδρα «να τρέχει με ένα σπαθί σαμουράι», ο οποίος «μαχαίρωσε τέσσερις ανθρώπους αφού έπεσε με το φορτηγάκι του πάνω σε ένα σπίτι».
Ο 36χρονος φέρεται να επιτέθηκε σε μέλη του κοινού και σε δύο αστυνομικούς πριν τελικά συλληφθεί.
Ο Γουές Στρίτινγκ, βουλευτής του Ilford North, έγραψε στο X: «Ένα κρίσιμο περιστατικό έχει κηρυχθεί στο Hainault.
Υπάρχει κλείσιμο του σταθμού και των δρόμων. Η αστυνομία, η υπηρεσία ασθενοφόρων και η πυροσβεστική ανταποκρίνονται».
Τέλη Κυκλοφορίας 2026: 10 + 1 ερωτήσεις και απαντήσεις για την καταβολή
02:00
e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο χάρτης των πληρωμών από σήμερα έως τις 2 Ιανουαρίου
01:00
Οι αμοιβές για Πρωτοχρονιά και Θεοφάνεια: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι εργαζόμενοι
00:30
ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΔΑΦΙΚΟ: Τραμπ – Ζελένσκι: «Πιο κοντά από ποτέ σε συμφωνία Ρωσίας–Ουκρανίας» - Τι συζητήθηκε στο Μαρ-α-Λάνγκο
00:24