Bέλγιο: 14χρονη έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από συμμορία ανηλίκων
Θύμα ομαδικού βιασμού έπεσε έφηβη 14 ετών στο Κουρτρέ, στην περιοχή της Φλάνδρας του Βελγίου., 5 μίλια από τα γαλλικά σύνορα. Την περίοδο του Καθολικού Πάσχα, η κοπέλα πήγε με τον 16χρονο φίλο της σε δάσος και εκεί του ςεόιχαν στήσει καρτέρι περίπου δέκα έφηβοι εκ των οποίων ο μικρότερος ήταν 11 ετών και ο μεγαλύτερος 16.
Σύμφωνα με την αστυνομία η 14χρονη βιάστηκε ομαδικά με την παρέα των αγοριών, να ανεβάζει βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Tα βελγικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν σε διάστημα τριών ημερών χωρίς ωστόσο να είναι γνωστό εάν το κορίτσι κρατήθηκε αιχμάλωτο αυτό το διάστημα.
Ερευνάται ο ρόλος του 11χρονου στα γεγονότα. Οι έφηβοι συνελήφθησαν ενώ η κοπέλα λαμβάνει ψυχολογική βοήθεια.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αγρίνιο: 15χρονη ξυλοκόπησε και έστειλε στο νοσοκομείο την ανήλικη αδερφή της
Χαλκίδα: Καταγγελία για βιασμό 7χρονου από 11χρονο
Χαλάνδρι: Εφιάλτης για 13χρονο από συμμορία ανηλίκων - Τον λήστεψαν απειλώντας τον με μαχαίρι
Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό λόγω τροχαίου - Χαμηλές ταχύτητες σε κέντρο και Αττική Οδό
08:20
Ελληνοτουρκικά: Το τετ α τετ Μητσοτάκη – Φιντάν και το επόμενο ραντεβού στην Άγκυρα
08:20
Οργή στη Μινεάπολη μετά τον θάνατο 37χρονης από πυρά αξιωματικού της ICE – Κατηγορίες για υπέρμετρη βία και πολιτική σύγκρουση (vids)
08:10
Με συμμετοχή ρεκόρ «σφραγίστηκε» από τους μετόχους το deal της συνένωσης ΟΠΑΠ - Allwyn
08:00