Τραμπ για Μπάιντεν: «Είναι βλάκας, όλος ο κόσμος γελάει μαζί του»
O Nτόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Νιού Τζέρσεϊ.
AP PhotoΟ Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε «παντελώς βλάκα» τον Τζο Μπάιντεν σε προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Γουάιλντγουντ του Νιου Τζέρσεϊ.
Ο Τραμπ, που βρίσκεται αντιμέτωπος με πληθώρα νομικών προβλημάτων τους τελευταίους μήνες, κατηγόρησε τον Αμερικανό πρόεδρο ότι βρίσκεται πίσω από τις δικαστικές του διώξεις.
«Δεν το κάνεις αυτό στους αντιπάλους σου. Μπορεί να συμβαίνει σε τριτοκοσμικές χώρες ή σε μπανανίες, αλλά δεν πρέπει να συμβαίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο 77χρονος υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών χρησιμοποίησε άκρως απαξιωματικούς χαρακτηρισμούς για τον Μπάιντεν: «Αν πάρουμε τους 10 χειρότερους προέδρους στην ιστορία αυτής της χώρας και προσθέσουμε τη ζημιά που έχουν κάνει… αυτή δεν φτάνει τη ζημιά που έχει προκαλέσει αυτός ο πανίβλακας» είπε ο Τραμπ για τον 81χρονο Μπάιντεν.
«Είναι ηλίθιος, δεν είναι έξυπνος άνθρωπος, ποτέ δεν ήταν» επέμεινε ο Τραμπ, μπροστά στο πλήθος των δεκάδων χιλιάδων υποστηρικτών του. «Μιλάω γι’ αυτόν διαφορετικά τώρα, γιατί το παιχνίδι έχει χοντρύνει. Είναι ένας κακός άνθρωπος, είναι ο χειρότερος πρόεδρος που υπήρξε ποτέ, σε οποιαδήποτε χώρα. Όλος ο κόσμος γελάει μαζί του, είναι ανόητος», συμπλήρωσε ο 77χρονος.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τραμπ: Διαψεύδει δημοσίευμα του Axios που θέλει η Νίκι Χέιλι για αντιπρόεδρο
Μπάιντεν: Μακάρι ο Τραμπ να είχε κάνει «ένεση με χλωρίνη»
SPONSORED
Βίντεο - ντοκουμέντο: Μέσα στο σπίτι που νοίκιαζε ο 37χρονος Παλαιστίνιος στα Πατήσια - Τι βρέθηκε
13:17
Ισχυρός σεισμός 4,8 Ρίχτερ στην Εύβοια, ακολούθησε και δεύτερος - Αισθητοί στην Αττική
13:01
Η Ρωσία έπληξε υποδομή πυρηνικού καυσίμου κοντά στο Τσερνόμπιλ
12:57
Η βρετανική «ουτοπική πόλη» που ο Τζορτζ Όργουελ...απεχθανόταν
12:52