Σουηδία: Συναγερμός στη Στοκχόλμη – Πυροβολισμοί κοντά στην ισραηλινή πρεσβεία
Ανανεώθηκε:
Σουηδοί αστυνομικοί (Φωτογραφία αρχείου)
(AP Photo/Martin Meissner)Συναγερμός έχει σημάνει στη Στοκχόλμη, όπου η αστυνομία συνέλαβε πολλούς ανθρώπους και απέκλεισε περιοχή, αφού αστυνομικοί σε περιπολικό δήλωσαν ότι άκουσαν πυροβολισμούς κοντά στην ισραηλινή πρεσβεία.
«Περιπολικό στην Στραντβάγκεν στη Στοκχόλμη άκουσε δυνατούς ήχους και εκτίμησε ότι επρόκειτο για πυροβολισμούς», ανέφερε η αστυνομία στον ιστότοπό της, ενώ πρόσθεσε ότι η περιοχή που έχει αποκλειστεί είναι μεταξύ της γέφυρας Τζουργκάρντεν, του Νόμπελπάρκεν και την εκκλησία Όσκαρ Φρέντρικ.
Πολλοί άνθρωποι έχουν συλληφθεί και έχει ξεκινήσει έρευνα, εξήγησε η αστυνομία.
Στο πλαίσιο της έρευνας στο σημείο, «έχουν εντοπιστεί ευρήματα που ενισχύουν τις υποψίες ότι υπήρξαν πυροβολισμοί», επεσήμανε η ίδια πηγή.
Το σουηδικό πρακτορείο ΤΤ μετέδωσε ότι η αστυνομία αρνήθηκε να σχολιάσει αν υπάρχει σύνδεση μεταξύ του περιστατικού και της ισραηλινής πρεσβείας.
Ποιοι κερδίζουν από τα νέα μέτρα: Παρέμβαση για χαμηλοσυνταξιούχους, τριπλή ανάσα σε οφειλέτες
05:00
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ : Τσερνόμπιλ: Γιατί ένα τέτοιο πυρηνικό ατύχημα θεωρείται σήμερα απίθανο – To παράδειγμα του Καναδά
04:45
«Σήμα Διαφορετικότητας»: Παράταση έως 15 Μαΐου για αιτήσεις στο πρόγραμμα
04:00
40 χρόνια Τσερνόμπιλ: Από τον «ατομικό τρόμο», στο σήμερα - Τα διδάγματα του 1986 και οι αγωνίες του 2026
03:00