Ελβετία: Γυμνός άνδρας σκότωσε γυναίκα που έκανε τζόγκινγκ σε πάρκο στην Ζυρίχη
Περιπολικό της αστυνομίας
AP Photo/Thomas KienzleΆγριο έγκλημα σημειώθηκε στην Ζυρίχη της Ελβετίας, με θύμα μια γυναίκα που δολοφονήθηκε ενώ έκανε τζόκινγκ, από γυμνό άνδρα που της επιτέθηκε.
Σύμφωνα με την αστυνομία το έγκλημα έγινε σε πάρκο του Μάνεντορφ, κοντά στη Ζυρίχη της Ελβετίας, χωρίς να δίνει περαιτέρω πληροφορίες για το θέμα.
«Το απόγευμα της Τρίτης, μια γυναίκα δέχθηκε επίθεση και τραυματίστηκε θανάσιμα από έναν άνδρα στο Μάνεντορφ», δήλωσε η αστυνομία του καντονιού της Ζυρίχης. «Περαστικοί ανέφεραν την παρουσία ενός γυμνού άνδρα στο Alma Park που φώναζε και επιτέθηκε σωματικά σε άλλους ανθρώπους», πρόσθεσε.
Από τις Ελβετικές αρχές δεν έχει γίνει γνωστό με ποιον τρόπο αφαίρεσε τη ζωή της γυναίκας ο δράστης ούτε το πιθανό κίνητρο του δολοφόνου.
Οι έρευνες των αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ζυρίχη: Αυξημένα μέτρα ασφαλείας μετά από σοβαρή επίθεση κατά ορθόδοξου Εβραίου
Ελβετία: Τρίτος ελέφαντας νεκρός από ερπητοϊό στον ζωολογικό κήπο της Ζυρίχης
Ελβετία: Μεγάλη φωτιά σε βιομηχανικό κτήριο με εύφλεκτα υλικά στη Ζυρίχη
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (5 Δεκεμβρίου)
06:30
Επίδομα θέρμανσης: Εκπνέει σήμερα η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων
06:00
Συντάξεις κύριες και επικουρικές Ιανουαρίου: Πότε θα καταβληθούν
05:00
Στα 18,5 λεπτά ανά kWh η μέση τιμή σε πράσινα τιμολόγια τον Δεκέμβριο - Δείτε τις τιμές των παρόχων
04:00