ΚΟΣΜΟΣ

Χαμός στο Twitter για το νέο «πορτρέτο» της Κέιτ - «Είναι σαν να την έχει ζωγραφίσει παιδί»

Χαμός στο Twitter για το νέο «πορτρέτο» της Κέιτ - «Είναι σαν να την έχει ζωγραφίσει παιδί»

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον 

Victoria Jones/Pool Photo via AP, File

Κάποιοι το χαρακτήρισαν ενδιαφέρον, άλλοι πιστεύουν ότι απεικονίζει την αλήθεια. Το  μόνο βέβαιο είναι ότι το νέο «πορτρέτο» της Κέιτ Μίντλετον που δημοσίευσε το περιοδικό Tatler. 

Ένας έγραψε στο X: «Δεν μπορεί να μιλάτε σοβαρά. Δεν της μοιάζει καθόλου».

Ένας άλλος επέμεινε: «Μοιάζει σαν να το ζωγράφισε ένα παιδί», ενώ ένας τρίτος προέτρεψε την δημιουργό να κοιτάξει τα μάτια της:«Πρέπει να κλείσει επειγόντως ένα ραντεβού με τον οφθαλμίατρο γιατί ποια είναι στη θέση της Πριγκίπισσας της Ουαλίας;».

Στη ανακοίνωσή του το περιοδικό ανφέρει: «Η βασίλισσα, ο βασιλιάς και τώρα η πριγκίπισσα της Ουαλίας: Το εξώφυλλο του Tatler για τον Ιούλιο του 2024 ολοκληρώνει ένα βασιλικό τρίπτυχο ιστορικού μεγέθους με ένα νέο πορτρέτο της Αυτής Βασιλικής Υψηλότητας από τη βρετανο-ζαμβιανή καλλιτέχνιδα Χάνα Ουζόρ. «Έχει πραγματικά ανέλθει στο ύψος του ρόλου της», λέει η Ουζόρ, η οποία είναι επίσης μητέρα τριών παιδιών, όπως η Κέιτ, στην Έλεν Ρόσλιν. Για να προσθέσει «γεννήθηκε γι' αυτό. Φέρει τον εαυτό της με τόση αξιοπρέπεια, κομψότητα και χάρη».

Αυτό το πρόσφατο πορτρέτο έρχεται ως συνέχεια του εξώφυλλου του Tatler τον Ιούλιο του 2022 για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β' και του εξώφυλλου του Ιουλίου 2023 για τη Στέψη του Βασιλιά Καρόλου Γ'.

Η πρισκίπισα της Ουαλίας συνεχίζει την ανάρρωσή της ύστερα από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για καρκίνο και δεν έχει εμφανιστεί δημοσίως από τα τέλη Δεκεμβρίου την ώρα που τη δική του μάχη δίνει και ο βασιλιάς Κάρολος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ