Μαγιόρκα: Τριήμερο πένθος για τα θύματα από την κατάρρευση κτηρίου
Τριήμερο πένθος κηρύχθηκε στη Μαγιόρκα για τους τέσσερις ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους μετά από κατάρρευση κτηρίου στη Μαγιόρκα την Τετάρτη (23/5).
Τα θύματα είναι τρεις γυναίκες και ένας άνδρας, ενώ επτά άτομα νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση και ακόμη εννέα σε σοβαρή.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, σύμφωνα με την El Mundo, φέρεται την κατάρρευση να προκάλεσε το υπερβολικό βάρος στην ταράτσα του κτηρίου.
Η πρόεδρος της κυβέρνησης των Βαλεαρίδων, στην περιοχή την οποία υπάγεται και η Μαγιόρκα, Marga Prohens, σε ανάρτησή της εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες των τεσσάρων ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους.
Σε μήνυμά του στα κοινωνικά δίκτυα, ο ηγέτης των Βαλεαρίδων ευχήθηκε επίσης την ανάρρωση όλων των τραυματιών και ευχαρίστησε το έργο των δυνάμεων έκτακτης ανάγκης που έφεραν στο σημείο.
Δήλωσε σοκαρισμένη για το ατύχημα και εύχεται ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μαγιόρκα: Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί και δεκάδες τραυματίες σε κατάρρευση κτηρίου
Έως τις 30 Ιουνίου η έκτακτη οικονομική ενίσχυση των 150 ευρώ ανά παιδί
05:00
Σε εξέλιξη δύο νέα προγράμματα απασχόλησης της ΔΥΠΑ - Ποιους αφορά
04:00
Πλήρωμες e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ποιοι πάνε ταμείο έως τις 26 Ιουνίου
03:00
Νέο κιτ πρώτων βοηθειών - Τι πρέπει να περιλαμβάνει το «φαρμακείο αυτοκινήτου»
02:00