Σε ετοιμότητα Χαμάς και Ισλαμικός Τζιχάντ για επίτευξη συμφωνίας τερματισμού του πολέμου
Παλαιστίνιοι βοηθούν έναν τραυματία μετά από ισραηλινά χτυπήματα στον προσφυγικό καταυλισμό Nuseirat
AP Photo/Jehad Alshrafi, FileΗ Χαμάς και ο Παλαιστινιακός Ισλαμικός Τζιχάντ εξέφρασαν «ετοιμότητα» για την επίτευξη συμφωνίας με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με κοινό ανακοινωθέν που έδωσαν απόψε στη δημοσιότητα.
Παράλληλα, ενημέρωσαν ότι διαβίβασαν στους μεσολαβητές από το Κατάρ και την Αίγυπτο την απάντησή τους στο προτεινόμενο σχέδιο για κατάπαυση του πυρός.
«Η απάντηση επαναβεβαίωσε τη θέση της Χαμάς ότι οποιαδήποτε συμφωνία πρέπει να οδηγήσει στον τερματισμό της σιωνιστικής επίθεσης εναντίον του λαού μας, στην αποχώρηση των ισραηλινών δυνάμεων, στην ανασυγκρότηση της Γάζας και σε μια σοβαρή ανταλλαγή αιχμαλώτων», δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters αξιωματούχος του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η Χαμάς αποδέχεται την απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας για κατάπαυση του πυρός
Δημόσιοι υπαλλήλοι: Τι κερδίζουν μετά τις φοροελαφρύνσεις
02:00
Εκπνέει η προθεσμία για το πρόγραμμα επιταγών βιβλίων από την ΔΥΠΑ
01:00
ΔΥΠΑ - Ποιους προορισμούς καλύπτουν τα voucher του κοινωνικού τουρισμού
00:30
Σε Αιγαίο και Ιόνιο οι ισχυρότερες βροχές κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων
23:59