Άναυδος ο Ζελένσκι όταν άκουσε τον Μπάιντεν να τον προσφωνεί «πρόεδρο Πούτιν»
Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι
(AP Photo/Markus Schreiber)Viral έχει γίνει η αντίδραση του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι, όταν άκουσε τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν να τον προσφωνεί «πρόεδρο Πούτιν» στο πλαίσιο της Συνόδου του ΝΑΤΟ στην Ουάσιγκτον.
Όπως φαίνεται σε βίντεο που απαθανατίζει τους δύο ηγέτες, ο Ζελένσκι έμεινε άναυδος αρχικά, κούνησε το κεφάλι του συγκαταβατικά και στη συνέχεια χαμογέλασε παγωμένα, προτού ανέβει στο βήμα.
Υπενθυμίζεται ότι χθες Πέμπτη 11/07 ο Μπάιντεν από το βήμα της Συνόδου ανήγγειλε τον «πρόεδρο Πούτιν», καθώς υποδεχόταν επί σκηνής τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
«Και τώρα θα δώσω τον λόγο στον πρόεδρο της Ουκρανίας, που έχει τόσο θάρρος όση και αποφασιστικότητα. Κυρίες και κύριοι, ο πρόεδρος Πούτιν», είπε ο 81χρονος Αμερικανός πρόεδρος.
Μόλις συνειδητοποίησε το λάθος του λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, επέστρεψε στο μικρόφωνο για να δικαιολογηθεί: «...θα νικήσει τον πρόεδρο Πούτιν. Ο πρόεδρος Ζελένσκι! Είμαι τόσο επικεντρωμένος στο να νικηθεί ο Πούτιν».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Οι γκάφες του Τζο Μπάιντεν στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ
Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται 25χρονη γιατρός με συμπτώματα μηνιγγίτιδας
16:50
Κρήτη: Ελεύθερος με όρους ο 16χρονος οδηγός για το θανατηφόρο τροχαίο στην Σητεία
16:41
Συνάντηση Μητσοτάκη με πολίτες στο Μαρούσι - Η συνέντευξη που θα παραχωρήσει
16:34
Χαρίτσης κατά Μητσοτάκη: «Να σταματήσει την προσπάθεια εξαπάτησης και διαίρεσης των αγροτών»
16:25